Her er 7 ukendte tricks, du bør kende, hvis du kører bil: Især nummer 7 vil gøre hverdagen lettere

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Der er mange, der ikke kender til genialiteterne.

Lige nu læser andre også

Hvis du er en bilejer eller blot kører bil engang imellem, er der nogle fantastiske tricks, du bør kende for at forbedre din køreoplevelse.

YouTube-stjernen SmartFox har nu samlet de syv vigtigste tips og tricks, som er yderst brugbare at kende, hvis man af og til kører i bil.

Samtlige af disse tricks er demonstreret i videoen, du finder i bunden af artiklen.

  • Fjern Ridser Med Varme

    Har du ridser på plastikken i din bil? En simpel løsning er at bruge en lighter eller en tændstik. Med en flamme kan du forsigtigt føre den hen over ridserne uden at berøre plastikken. Dette opvarmer plastikken, hvilket gør det muligt at gnide fingeren over ridserne og fjerne mindre ridser.

  • Brug af nøgler til el-ruder

    Hvis din bil har elektriske ruder, kan du bruge en smart funktion på din bilnøgle. Hold åben-knappen nede for at åbne alle vinduerne på én gang, og hold lukkeknappen nede for at lukke dem alle igen.

  • Gendan plastik med babyolie

    For at opfriske de falmede plastikdele i og uden for din bil kan du bruge babyolie. Påfør en smule på en klud og poler de falmede områder. De vil skinne som nye igen.

  • Find benzindækslets placering

    Undrer du dig over, hvilken side tankdækslet sidder på din bil? Kig på brændstofmåleren, hvor der næsten altid er en pil, der viser hvor dækslet befinder sig.

  • Frisk lugt med æterisk olie

    Skær et trusseindlæg i små stykker og drys dem med æterisk olie. Placer dem et skjult sted i din bil for at opretholde en frisk duft, uden at det er synligt.

  • Luftfrisker med tøjklemme

    Hæng en træklemme med lidt olie på din bils ventilationsåbning. Når du bruger varme- eller køleanlægget, vil din bil sprede en behagelig og frisk duft.

  • Dugfjernelse Med Barbercreme

    Hvis dug på dine vinduer irriterer dig, kan du bruge barbercreme. Gnid det på ruderne og fortsæt, indtil striberne er væk. Dette forhindrer også yderligere dugdannelse.

Disse smarte biltips vil hjælpe dig med at bevare din bil i god stand og gøre din køretur mere behagelig. Husk at bruge dem næste gang, du er ude at køre!

Anbefalet til dig