Her er årets aprilsnarre: Må man lave aprilsnar om coronavirus?

01/04/2020

Nanna Christina Smidt

Der plejer at være en masse sjov på 1. april, men i år er dagen næste aflyst på grund af coronavirus. Vi har dog fundet et par stykker, Foto: Shutterstock.
Den 1. april plejer at være en dag, hvor folk snyder hinanden så det basker, men i år er der skruet ned for det hele på grund at coronavirus, og flere medier har meldt ud, at de ikke laver aprilsnar i år.

Mest læste i dag

 

 

Der er er også nogle, der er i den helt anden grøft, og laver aprilsnar om netop coronavirus.

Påsken udskydes til sommer

Hos Dagens.dk kører de breaking på, at påsken udskydes, fordi at folk har haft nok ferie, og ikke kan klare mere. 

De fortæller også, at de har talt med den verdenskendte historiker og harpespiller Anders Peter Rilsnar som er fortørnet:

"Påsken har ligget fast i mange år, det er historieløst at flytte den," fortæller historikeren, der netop har udgivet bogen 'Mit liv med Harald Blåtand'. "Sidste gang påsken blev flyttet var år 127 før Kristi fødsel. Dengang tabte Kejser Eno af Dødehavet en kasserolle med smeltet ost ned over sine fødder, så han ikke kunne danse limbo. Det kan man i det mindste kalde en god undskyldning," tordner Anders Peter mod regeringens beslutning. 

Ekstra Bladet indfører side 9-dyr

Hos Ekstra Bladet har de lavet en lidt anderledes aprilsnar. Normalt kan man se en nøgen side 9-pige i avisen, men i dag kan man i stedet se den ti uger gamle hvalp Fooly fra Kikhavn. Det skriver TV2.
 

Hos Ekstra Bladet skriver man, at chefredaktør Poul Madsen nu 'vover pelsen' ved at afskaffe damerne og erstatte dem med en mere behåret substitut.

Det private vandforbrug eksploderer under coronakrisen

Hos Forsyningsvirksomheden Ewii har de lavet en aprilsnar om, at vandforbruget er steget med 58 procent i Trekantsområdet. Og netop den aprilsnar hoppede Nyhedsbureauet Ritzau på og viderebragte nyheden, der dog hurtigt blev fjernet igen.

Fængselsforbundet valgte også at lave sjov med coronavirus, og skrev at fængslet Vridsløselille skal genåbnes for at dem der har stjålet håndsprit kan fængsles. Der skulle nemlig være så mange, at de belaster de øvrige fængsler.

Også hos IT-Branchen, der er brancheorganisationer for it- og televirksomheder, laver de sjov med coronavirus. De har lavet en pressemeddelelse om at It-kriminelle har udviklet en digital version af coronavirussen. Virussen skulle især angribe ældre computere.

Aprilsnar bliver forbudt

Hos Avisen.dk har de fundet på, at regeringen har valgt at gøre aprilsnarre ulovligt på grund af at der ikke må komme misinformation.

Hos Bolius skriver de, at du kan få en bøde, hvis du putter affald i den forkerte skraldespand.

Mens Trendsales skriver, at de har fået et fald på 97 procent i salget af bukser. Coronakrisen har fået skylden, fordi mange nu arbejder hjemmefra, og man gennem computerne ikke kan se folks ben. Spørgsmålet er, om det overhovedet er en aprilsnar, da salget af tøj er faldet drastisk.

 

 

 

Anbefalet til dig