Her er Danmarks nye regering

Af: Ida Hansson

|

14/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter mange og lange forhandlinger er det endelig sket.

Mest læste i dag

Danmark har fået en ny regering. Det har Mette Frederiksen bekræftet til den fremmødte pressen efter sit møde med dronning Margrethe tirsdag aften.

Her fortalte hun, at den nye regering igen består af Socialdemokratiet, som denne gang går i regering med Venstre og Moderaterne.

"På torsdag præsenterer vi Danmarks nye regering, som består af Socialdemokratiet, Venstre og Moderaterne," lyder det fra Mette Frederiksen.

Hun fortalte også, at de tre partier er blevet 'enige om at tage det fælles ansvar'.

Danskerne kommer dog til at vente et par dage, inden den samlede regering bliver præsenteret. Den vil nemlig først blive præsenteret på torsdag, sagde Mette Frederiksen.

"I morgen holder vi pressemøde med de tre partileder, hvor vi ikke går hele regeringsprogrammet igennem, men hvor vi præsenterer hovedtrækkene, og hvad vi vil. Og så præsenteres den nye regering på torsdag," siger hun.

Det vil sige, at der i dag, onsdag, vil blive præsenteret et regeringsgrundlag, hvorfor der vil blive afholdt et pressemøde med deltagelse fra både Mette Frederiksen, Lars Løkke Rasmussen og Jakob Ellemann-Jensen.

Det bliver dog først på torsdag, at der vil blive afsløret mere om, hvordan regeringen egentlig kommer til at tage sig ud.

Anbefalet til dig