Her er de steder, indbrudstyven tjekker som det første

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er et par gemmesteder, du bør holde dig fra.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange danskere frygter indbrud.

Selvom tyveri af dyre genstande som smykker, elektronik eller biler er skræmmende, er det endnu værre at miste ting, der har stor personlig værdi.

Det kan være minder, som arvestykker eller fotografier, der aldrig kan erstattes.

Når du ikke er hjemme, gør du derfor klogt i at gemme dine mest betydningsfulde genstande væk - men hvad er det bedste skjulested?

Mediet Noklapja kaster nu lys over, hvilke gemmesteder indbrudstyvene tjekker som det første, og som du derfor skal holde dig fra at bruge.

Det er vigtigt at forstå, hvordan tyvene tænker, og undgå at benytte sig af åbenlyse gemmesteder, der måske virker sikre, men i virkeligheden er lette at afsløre.

Hold tyvene væk med en alarm fra G4S. Beregn på 1 minut og helt uforpligtende din pris på en alarm her. (Reklamelink)

Hold dig fra disse gemmesteder

Først og fremmest er det ikke smart at gemme værdifulde genstande i et pengeskab. Tyvene tager det bare med, hvis de ikke kan få åbnet det på stedet.

Dog kan et stort pengeskab godt være brugbart, hvis det er meget besværligt at fragte rundt - og lige så svært at åbne uden en kode.

Værelsesskuffer og garderobeskabe er også klassiske gemmesteder, som tyve tjekker med det samme.

Hvis du er en af dem, der gemmer særlige smykker eller vigtige dokumenter, disse steder, skal du nok lige tænke dig om en ekstra gang.

Det samme gælder fryseren, der ofte ses som et kreativt gemmested, men er blevet for populært til at narre tyvene.

Ifølge mediet står medicinskabet også tit for skud. Mange tror, at det er et sikkert gemmested for værdifulde smykker, men tyvene ved, at folk gemmer vigtige genstande her - ofte i gamle beholdere.

I stedet for at gemme dine værdigenstande åbenlyse eller populære steder, bør du være kreativ og sætte dig i tyvens sted - for hvor ville de ikke kigge?

At forhindre indbrud handler ikke kun om at være kreativ, men også om at sikre, at tyvene ikke kommer ind i første omgang, hvorfor du tilmed kan investere i sikre døre, vinduer, alarmsystemer og måske en hund til at holde vagt.

Få på 1 minut din pris på en alarm fra G4S. Klik her, det er gratis og uforpligtende. (Reklamelink)

Anbefalet til dig