Her er deltagerne til særudgaven af 'Den Store Bagedyst'

03/12/2019

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Den første juledag vil de mange bageglade danskere kunne glæde sig over, at der kommer en særudgave af 'Den Store Bagedyst'. Herunder kan vi afsløre hvilke personer, der skal deltage i programmet.

Mest læste i dag

Det blev den blot 23-årige Frederikke Legaard, der endte med at trække det længste strå, da vinderen af dette års udgave af ‘Den Store Bagedyst’ skulle findes.

Lørdagens finale blev dermed også afslutningen på mange ugers intens underholdning på DR, og dermed skal danskerne op mod et helt år på en ny sæson.

Heldigvis så har DR sørget for, at de bageglade danskere kan få lov til at se et enkelt afsnit mere, når vi rammer første juledag.

Her bliver der nemlig traditionen tro sendt ‘Den Store Jule- og Nytårsbagedyst’, hvor der ofte plejer at være gensyn med tidligere deltagere af programmet.

Sådan bliver det også i år, hvor deltagerne til programmet nu er afsløret.

Her er deltagerne til ‘Den Store Jule- og Nytårsbagedyst’

De fleste af deltagerne til særudgaven af ‘Den Store Bagedyst’ kommer fra den netop afsluttede sæson otte, men der bliver også gensyn til to tidligere deltagere. Det har finalisten fra sæson 7, Jon Daniel Edlund nemlig afsløret på sin Instagramprofil.

Her har den tidligere bagedyst-deltager uploadet et billede, hvor han står sammen med de andre deltagere, der skal være med i programmet den 25. december.

Foruden Jon fra sæson 7 vil også Marianne Bjerring fra sæson 7 deltage i programmet.

Jon Daniel Edlund fra sæson 7.

Marianne Bjerring fra sæson 7

Victoria Askjær fra sæson 8

Beate Steengaard Sørensen fra sæson 8

Fillip Katballe fra sæson 8

Henrik Lindegaard fra sæson 8

Rasmus Trangbæk fra sæson 8

Rikke Baun fra sæson 8

Louise Jensen fra sæson 8

Christina Friis Thomsen fra sæson 8

Programmet bliver sendt første juledag på DR1.

 

Anbefalet til dig