Her er den dyreste bolig i Region Hovedstaden: Ejeren er ikke hvem som helst

Nyheder
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Hvis du har eller kan skaffe 120 millioner kroner, kan huset blive dit.

Lige nu læser andre også

Hvis du drømmer om at leve i overdådig luksus, skal du ikke lede længere.

Boliga har i en pressemeddelelse samlet en top 10 over de dyreste boliger, der er til salg i Region Hovedstaden lige nu.

Fra pragtfulde villaer til skønne landejendomme – her er hjemmene, der får de fleste pengepunge til at gyse.

Uanset om du er på jagt efter din drømmebolig eller bare er nysgerrig på, hvordan nogle af de rigeste danskere bor, vil denne liste give dig et indblik i, hvad der er muligt, når penge ikke er en hindring.

Se listen nedenunder og tryk på adresserne for at se boligerne.

Herunder ses et billede af Karsten Rees hus, som indtager en del førsteplads på listen. Du kan se indersiden af huset ved at klikke her.

Foto: Boliga

I september måned satte Karsten og Janni Ree deres imponerende villa på Strandvejen i Vedbæk til salg, men der er endnu ikke nogen, der har bidt på krogen.

Den luksuriøse villa, der ligger med udsigt til Øresund og er 527 kvadratmeter, har været Karsten Rees hjem i flere år, og faktisk har han haft hjem i Vedbæk i hele 70 år.

Det faktum, kombineret med den høje pris, har gjort, at Janni har haft sin skepsis omkring, at parret kommer til at flytte derfra.

Og det ligger da heller ikke i kortene, at det kommer til at ske lige foreløbigt.

Sådan skriver SE og HØR, der har talt med Janni Ree.

"Karsten er glad for at kunne gå i garagen, køre rundt på sin traktor, han slår græs med, og nusser rundt – det er hele hans liv", siger hun og tilføjer:

"Jeg har også to hunde, der elsker deres have, det er jo deres park, og jeg kan også godt selv lide at sidde og kigge ned på vandet og hygge der hele sommeren. Så vi har overhovedet ikke travlt. Vi er glade for at være der."

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig