Her er det billigst: Én kæde slår Rema 1000, Netto og alle andre i pristjek

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vinderen tager en marginal sejr i pristjekket.

Lige nu læser andre også

2024 er lige blevet skudt i gang, og et nyt pristjek, som B.T. har foretaget, viser, at den intense priskonkurrence mellem Danmarks førende supermarkeder er taget til nye højder.

B.T. har foretaget et omfattende pristjek den 15. januar, hvor de uanmeldt besøgte 10 store supermarkedskæder for at sammenligne priserne på 34 udvalgte varer.

Undersøgelsen afslører, at kampen om at tilbyde de laveste priser er tættere end nogensinde.

I denne omgang er det dog 365 Discount, der indtager førstepladsen med den billigste samlede kurv til 574,40 kroner, men kun med en marginal føring. Coop-kæden formår at slå sine nærmeste konkurrenter, Rema 1000 og Salling Groups Netto-kæde med henholdsvis 28 øre og 48 øre.

"Det understreger, at det er en priskrig på højeste niveau, og at de kæmper benhårdt. At de ligger så tæt, siger noget om, at det er en daglig kamp for de her kæder at bevare positionen som Danmarks billigste indkøbssted", lyder det fra Bruno Christensen, der er ekspert i detailhandel,

Det er værd at bemærke, at B.T.s pristjek omfattede et bredt udvalg af kæder, herunder Netto, Føtex, Bilka, Spar, Meny, SuperBrugsen, Coop-kæden, 365 Discount, Lidl og Rema 1000.

Denne seneste prisundersøgelse afspejler tydeligt, hvordan supermarkederne kæmper indædt for at tiltrække kunder i et marked.

Hele pristjekket kan ses ved at klikke her.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig