Her er en særlig besked til alle dem, der vil spille Lotto næste gang

Nyheder
Foto: Danske spil
Foto: Danske spil
Skal du spille Lotto næste gang?

Lige nu læser andre også

Sidste uge vil for altid gå over i historien, som den, hvor en dansker vandt 760 millioner i Eurojackpot, mens to andre vandt 50 millioner i samme lotteri.

For to andre helt almindelige danskere vil ugen nok snarere blive husket som ugen, hvor de hver især blev millionærer ved at vinde en enkelt million i Lottos ekstratrækning Millionærchancen.

Sådan skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

Den ene vinder kommer fra Sydjylland og havde spillet 10 rækker med Joker via sit PLUS Abonnement. Kuponen havde en række med 2 rigtige, hvilket gav 50 kroner udover millionen.

Den anden vinder kommer fra Kolding og havde spillet 10 rækker via mobiltelefonen. Der var ingen yderligere gevinst på kuponen, så den samlede præmie lyder på 1.000.000 kroner.

Hos Danske Spil glæder de sig både over de vanvittigt store og over de normalt store gevinster.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

I dagens Lotto-trækning var der ingen vindere af førstepræmiepuljen. Næste uges pulje er 16 millioner kroner, hvilket helt sikkert er noget, der får flere Lotto-spillere til at røre på sig.

Lotto, vindertal, 8. juni

1, 4, 9, 16, 17, 27, 33

Lotto, tillægstal, 8, juni

7

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig