Her er grunden til, at Mascha Vang undgår Lidl: Én ting er særligt irriterende

Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Der er en særlig grund til, at Mascha Vang prøver at undgå Lidl.

Mest læste i dag

Når det kommer til hverdagsindkøb, kan influencer og forfatter Mascha Vangs tilgang beskrives som både unik og selektiv.

Mascha Vang er sjældent personligt nede for at handle i det lokale supermarked, da hun foretrækker måltidskasser fra HelloFresh.

Det skriver B.T.

"Derfor er det primært min mand, der tager sig af det. Og han kan rigtig godt lide at gå i Bilka. Og hvad der ellers er på vejen", siger hun og påpeger, at det er hende, der står for at få bestilt måltidskasser.

Én ting irriterer hende ved Lidl

Selvom Mascha Vang ikke handler ind i hverdagen, så er det ikke ensbetydende med, at hun aldrig sætter sine fødder i et supermarked.

Hun fortæller til B.T., at hun er meget behovstyret, og at hun derfor ofte lander i det supermarked, der er tættest på, hvis hun mangler et eller andet.

Der er dog ét sted hun prøver at undgå; og det sted er Lidl. Årsagen er, at der er en enkelt ting, der irriterer hende ved kæden:

"Men de gange jeg er kommet i Lidl, har jeg været irriteret, fordi deres prisskilte står ovenover alle varerne. Så siger jeg altid til Holly, at hun skal huske mig på, at det er her, vi ikke skal køre ind."

Citatet viser, hvordan små detaljer i butiksoplevelsen kan påvirke kundernes indkøbspræferencer og endda lede til beslutningen om helt at undgå visse butikker.

Anbefalet til dig