Her er Harry og Meghans store ønske

28/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Parret søger en udvidet rolle ved kroningen, har en kommentator hævdet.

Mest læste i dag

Hertugen og Meghan Markle er blevet inviteret til den historiske begivenhed, men det vides stadig ikke, hvilken rolle parret vil spille.

Nogle antyder, at de ønsker at dukke op på balkonen i Buckingham Palace for et "særligt familieøjeblik".

"Som man kan forestille sig, er kongelige iagttagere ikke så begejstrede for dette. Hertugen og hertuginden af ​​Sussex dukkede ikke op på balkonen under platinjubilæet, så det er interessant, at de ville ønske at dukke op på balkonen til kong Charles' kroning," sagde den kongelige kommentator Kinsey Schofield, som reaktion på disse påstande.

Dette kommer, da The Sun eksklusivt afslørede, at prins Andrew muligvis var ved at planlægge at udgive sin egen altoverskyggende erindringsbog efter succesen med Harrys 'Spare'.

Det skriver The Sun.

Mens prins Andrew føler, at en bog kunne hjælpe med at vende den offentlige mening til hans fordel, fortalte en kilde til The Sun, at han er blevet advaret mod at træffe en "dum" beslutning.

Prins Harry og Meghan Markle har nu brugt de sidste to år på at føre en krig, de aldrig kan vinde med den kongelige familie, har en kommentator sagt.

"Harry og hans kone Meghan, hertuginden af ​​Sussex har brugt de sidste to år på at føre en udmattende, uendelig kamp med fornuft og PR-strategi mod kongehuset, men de er faktisk endt på den tabende side," lød det fra Daniela Elser.