Her er historien bag: Derfor fik Sussi og Leo aldrig børn

21/2/23 10:12

Nicolai Haugsted

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
I kølvandet på Leos pludselige død, fortæller Sussi hvorfor to ikke skulle blive til tre

I mere end 50 år var “Sussi og Leo” et navn de fleste danskere kendte til. Men der er en specifik årsag til, hvorfor duoen ikke forøgede deres lille familie, skriver Newsner.

For hvor idéen om børn ofte er med til at styrke en familie, behøvede sjæleparret ikke at introducere et barn i familiehjemmet i Saltum.

I 2018 deltog Sussi Nielsen i TV3 underholdningsprogrammet “Til middag hos”, hvor snakken om børn - eller snarere mangel derpå - blev bragt op ved middagsbordet.

Her fortæller den folkekære musiker, at hun selv gerne ville have haft børn, men at Leos bekymringer holdte “project baby” tilbage.

“Jeg ville egentlig gerne have haft børn, da jeg var helt ung, men Leo turde ikke af sådan en fjollet grund, som at han var bange for, at jeg skulle dø under fødslen, fordi jeg var så lille, at der kunne komme komplikationer” forklarede hun i programmet.

Den samme forklaring gav parret til Se og Hør i 2016,  hvor de indrømmede at de med tiden havde skiftet mening.

Men på grund af et fuldtidsarbejde med musik, kunne de ikke få sig selv til at bringe en lille ny ind i verden.

“Med det natteliv, vi har haft, så passer det ikke til at have børn. Og slet ikke da vi fik fast arbejde på Skansen fem dage om ugen” forklarede Sussi til Se og Hør i tidernes morgen.