Her er onsdagens elpriser: Så dyrt bliver det at være hjemme

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Priserne for onsdagen er nu klar.

Mest læste i dag

Det bliver heldigvis rekorddyrt at være hjemme i dag, mens snevejret og blæsten hærger!

I nat og i morgen rammes Danmark af et nyt snevejr, der dog ikke kommer til at blive lige så voldsomt som det, vi blev ramt af i starten af måneden.

Alligevel fraråder Østjyllands Politi al unødig kørsel fra i aften kl. 23 og frem til kl. 10 onsdag formiddag, ligesom Sydøstjyllands Politikreds opfordrer bilister til at sætte ekstra tid af til at komme på arbejde onsdag morgen.

Men udsigten til trafikale udfordringer er næppe noget, der tiltaler særligt mange, så derfor er det oplagt lige at høre chefen, om man kan arbejde hjemmefra onsdag - elpriserne er nemlig med dig, hvis det bliver tilfældet!

Under 2,50 kroner

Hele onsdagsdøgnet holder elpriserne sig i et spiseligt leje med en makspris per kW-time på 2,44 kroner (kl. 17-18).

Fra midnat, altså når tirsdag bliver til onsdag, vil priserne holde sig under 2 kroner frem til kl. 8 onsdag morgen, med timerne fra kl. 3 og frem til kl. 6 som de billigste (1,74 kroner vest for Storebælt, 1,76 kroner øst for Storebælt).

Når Danmarks håndholdherrer giver bolden op til kampen mod Holland, har vi desuden overstået døgnets højeste kW-timepris, og i løbet af kampen og resten af aftenen fortsætter prisen nedad, så vi slutter døgnet af under de 2 kroner per kW-time igen.

Tjek priserne på din egen adresse

Priserne på el varierer fra time til time, og derfor kan der være masser af penge at spare ved at tilrettelægge opladning af bil, brug af tørretumbler etc.

Herunder kan du få et indblik i, præcis hvad du betaler per kW-time, og du kan følge udviklingen på din egen adresse ved blot at indtaste den i feltet, du finder øverst i nedenstående boks.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Anbefalet til dig