Her er tallet: Så mange penge fik 'Vild med dans'-vært for det

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
'Vild med dans'-værten fik en god slat for at gøre det særlige 'stunt'.

Lige nu læser andre også

Det er snart jul.

For mange familier er det en tid, som byder på mad, hygge, gaver og traditioner. Men det er jo sådan med julen, at den ofte er dyr og koster mange penge, inden den er omme.

Det betyder også, at det for nogle familier, er rigtig svært at få pengene til at række til det hele. I år meldes der om rekordmange ansøgninger til julehjælp.

Derfor er indsamlingen til årets julehjælp også i gang, og her hjælper flere kendte til, herunder Vild med dans-værten Martin Johannes Larsen.

Det gjorde han i TV 2-programmet 'Go' Aften Live' tirsdag aften. Klippet kan genses på blandt andet TV 2-programmets sociale medier og i bunden af artiklen.

"Martin Johannes Larsen ville sige farvel til sin mullet, hvis han fik samlet over 15.000 kr. ind til julehjælpen på 20 min. Resultatet kan I se her!," lyder det.

I klippet kan man se, at start beløbet er på 146.000 kroner i starten af udsendelsen, og under udsendelsen rammer 210.000 kroner.

Hvilket er langt mere end de 15.000 kroner, derfor må Martin Johannes Larsen sige farvel til håret i nakken. Under udsendelsen nåede beløbet endnu højere op.

Det kan du se i klippet herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig