Her er X Factor-deltagernes chancer for at vinde eller ryge hjem i aften

19/03/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Ken Hermann/TV 2
I aften er det igen tid til live show i den populære tv-dyst.

Mest læste i dag

Talenterne er blevet fordelt blandt dommerne og liveshows er i fuld gang i den populære sangkonkurrence. 

Ganske som forudsagt fra Danske Spils oddssætter og X-faktor ekspert, Mathias Reimer Larsen, så var det Neva og Ida, der måtte forlade X-Faktor fredag aften i sidste uge.

I farezonen stod de sammen med Vilson Ferati, som dermed dømmes som favorit til at skulle sige farvel til den populære scene i aften. Han står med odds 1.40 til at blive stemt hjem.

"Statistisk set, så er det den person, der kommer i farezonen, der er næste i rækken til at blive stemt hjem, medmindre de virkelig overrasker ugen efter. Men Vilson Ferati, der har Martin Jensen som mentor, har svært ved at hamle op med de tre favoritter til at vinde," siger Mathias Reimer Larsen.

Vinderfavoritterne vender vi tilbage til.

Dommer har haft det svært

Hvis oddsætteren skal sætte ord på Martin Jensens præstation som ny dommer, mener han, at han har haft det svært, men har været god til at få det bedst mulige ud af det, han har haft at arbejde med. Det ligger således også åbent, hvem af de andre i voksenkategorien, der ender i farezonen sammen med Vilson Ferati. Dan Laursen ligger dog i front med odss. 4.25.

"Ud over, at det i fredags - igen var de unge talenter som Lucca og Nikoline Steen Kristensen, der strålede, så er Martin Jensen også oppe mod Blackmans The Kubrix. Blackman kan jo bare det med at skabe ting i X-Faktor. Og denne gang har med en gruppe at gøre, som virkelig tager rampelyset på scenen."

X-Faktor har i den forløbne uge sat fokus på hadbeskeder på sociale meider, og selvom oddsætteren både tager udgangspunkt i talenternes kunnen og mediernes opmærksomhed på dem, er det ikke fordi det har ændret på oddsene til at vinde sangkonkurrencen..

Det er stadig Lucca med odds 1.70 efterfulgt af Nikoline Steen Kristensen med odds4.50 og The Kubrix med odds 4.00.

"Selvom det ikke direkte påvirker oddsene, så synes jeg virkelig, det er godt at se, at X-Faktor kan være med til at sætte fokus på en sag som denne," lyder det fra Danske spils oddssætter.