Her får du landets billigste Lurpak: Tilbuddet gælder indtil fredag

Nyheder
Foto: Privat
Der er mange penge at spare.

Lige nu læser andre også

I de fleste danske hjem er Lurpak en vaskeægte favorit.

Prisen på det populære smør befinder sig dog i den høje ende, hvilket også kan få flere til at fravælge det.

Heldigvis er der nu tilbud på det populære smør, så danskerne kan få fat i det uden at sprænge banken.

For cirka en uge siden kastede vi på Nyheder24.dk lys over, at Meny havde sat Lurpak på tilbud til 15 kroner per pakke, men nu viser det sig faktisk, at det kan fås endnu billigere et andet sted.

Hvad er et godt tilbud?

Der er helt sikkert forskellige opfattelser af, hvornår noget er et godt tilbud på Lurpak. Omkring påske og jul kan man få fat i det normalt dyre smør til kun 5 kroner per pakke.

Det er dog ikke ligefrem hverdag, og uden for 'sæson' er det sjældent, at man kan finde Lurpak til 10 kroner per pakke.

Da normalprisen ligger over 25 kroner, vil halv pris også være et godt tilbud, og lidt under halv pris er netop, hvad danskerne nu får serveret på et sølvfad.

Vildt tilbud

I denne ombæring er det Løvbjerg i Fredericia, der har lanceret et godt tilbud på det populære smør, som de færreste vil sige nej til.

I forbindelse med deres 'Vild Ja Tak Weekend' har de sat Lurpak på tilbud til kun 11,99 kroner, hvilket som udgangspunkt er landet klart bedste tilbud i øjeblikket.

Tilbuddet strækker sig over tre dage, hvilket betyder, at det gælder indtil fredag.

Normalt ligger prisen for Lurpak smørbar væsentligt højere, hvilket gør dette tilbud til et oplagt valg for forbrugere, der ønsker at få mest muligt for pengene.

Det forventes, at kunderne strømmer til Løvbjerg Fredericia i de kommende dage for at få fyldt op i køleskabet.

Som en del af kampagnen har Løvbjerg Fredericia også igangsat en konkurrence, hvor kunderne kan vinde en Sack It-højttaler til en værdi af cirka 1500 kr.

For at deltage skal man blot kommentere på butikkens opslag på Facebook og angive, hvilket tilbud man synes er det bedste.

Anbefalet til dig