Her får du svaret på, om Rema 1000 holder fast i MobilePay efter nye gebyrer

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu har det set dagens lys, hvorvidt Rema 1000 holder fast i MobilePay.

Lige nu læser andre også

I går, da vi trådte ind i oktober måned, trådte MobilePays nye gebyrer i kraft.

De nye gebyrer har fået masser af opmærksomhed, fordi det kommer til at påvirke de forretninger, der modtager betalinger fra MobilePay.

En af dem, der kommer til at kunne mærke MobilePays nye gebyrer, er Gitte Christensen, der har en frisørsalon i Højslev.

Det skriver TV Midtvest.

Når kunderne fremover er blevet klippet nede hos Gitte Christensen, vil det ikke længere være en mulighed at betale via MobilePay.

Hun skulle nemlig fra oktobers start betale hele 0,99 procent af alle MobilePay-køb i gebyrer, hvis hun havde valgt at fortsætte med betalingsløsningen. 

Da det vil være for dyrt for hende at tilbyde MobilePay som betalingsform, skal kunderne nu i stedet betale med betalingskort eller kontanter.

Her er Rema 1000s svar

Men det er ikke kun små forretninger, der skal tage stilling til, om de vil fortsætte med at modtage betaling gennem MobilePay.

Dagligvarekæden Rema 1000 har siden 2015 modtaget betalinger gennem MobilePay, og nu har det set dagens lys, om de vil fortsætte med netop det, efter de nye gebyrer er trådt i kraft.

Og meldingen er klar. Rema 1000 holder fast i MobilePay, skriver Dagligvarehandlen.

Så næste gang du skal handle i Rema 1000, kan du altså fortsat nøjes med at tage mobilen med.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig