Her flytter Nybyggerne ind

Foto: Hanssen Ejendomme

I næste sæson rykker parrene til en af landets mest sydlige egne.

På et pressemøde den 10. maj sagde Michael Andersen, adm. direktør hos Hanssen Ejendomme:

"Jeg er stolt over, at det netop er Sønderborg, der er blevet valgt som det sted, hvor Nybyggerne denne gang skal bygge. Vi har haft dialog med TV 2 og produktionsselskabet Metronome gennem noget tid, hvor vi på mange forskellige måder har præsenteret dem for de tilbud og muligheder, der ligger i Sønderborg - og jeg er glad for, at vores anstrengelser for at tiltrække TV 2 har båret frugt."

Sønderborgs borgmester glæder sig til at byde de nye 'bysbørn' velkommen. 

"På vegne af Sønderborg Kommune glæder vi os gevaldigt over, at et så populært tv-program som Nybyggerne skal optages i Sønderborg. Det vil igen sætte byen og området på Danmarkskortet. Derudover vil programmets vindere jo vinde deres fremtidige hjem, og vi får dermed nye tilflyttere til kommunen, som vi arbejder hårdt for. At der så samtidig bygges på en tidligere industrigrund, der transformeres til en ny grøn bydel, viser, hvad der kan ske i Sønderborg, når kommunen, private, boligforeninger med flere arbejder sammen for at tænke nyt. Derfor skal der også lyde en stor tak til Hanssen Ejendomme for at få Nybyggerne til Sønderborg," siger Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen.

Både borgmesteren og Michael Andersen er meget glade for, at de tidligere JF-grunde nu igen går en ny og glorværdig tid i møde, og bliver et attraktivt omdrejningspunkt i byens videre udvikling i forhold til flere arbejdspladser og attraktiv bynær bebyggelse.

Læs også

Nu kræver det ikke længere en test

Ser potentiale i Sønderborg

Det er ikke kun lokale kræfter, der kan se mulighederne i Sønderborg og Linde Haven. Produktionsselskabet Metronome, der står bag produktionen af Nybyggerne, har i den grad også fået øjnene op for potentialet i Sønderborg.

Selskabet peger blandt andet på, at danskerne i større og større grad orienterer sig mod de lidt mindre byer fremfor storbyen København.

"Sønderborg udmærker sig ved at tilbyde strand, skov, gode indkøbsmuligheder, gastronomi i høj klasse, nem adgang til lufthavn, tæt på metropolen Hamborg og meget mere. En lang tjekliste som potentielle tilflyttere kigger på," siger Henrik Rasmussen, der er programchef hos Metronome.

"Os, der bor i Sønderborg, kan nikke genkendende til den tjekliste, men vi har brug for, at flere får øjnene op for alle de herligheder, vores by tilbyder, så vi på den måde kan sikre den fortsatte udvikling af Sønderborg," siger Michael Andersen.

Optagelserne til programmet er gået i gang den 7. maj og kører frem til den 22. juni, hvorefter programmet bliver vist i løbet af efteråret 2021 og afsluttes med en live finale fra Sønderborg. Programmets vært er Christian Degn også kendt fra blandt andet Hvem vil være millionær, Dine fulde fem og Go'aften Live.

Læs også

Trist nyhed fra Kongehuset