Her fortæller Geggo, hvor mange penge hun tjener: "Det er helt normalt"

Nyheder
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Geggo tjener styrtende.

Lige nu læser andre også

Stephanie 'Geggo' Salvarli er i fuld gang med at forberede sin anden bog, som skal give et meget dybt indblik i hendes liv.

I sin første bog fra 2020 var Geggo tilbageholdende og bekymret for at dele for meget, men det er hun ikke længere, og nu vil hun dele hudløst ærlige ord om sin opvækst, teenageår, familieforhold og parforhold.

I et nyt afsnit af reality-programmet 'Langt fra Bryggen' bliver seerne vide til en samtale mellem Geggo og hendes ghostwriter, Katrine Memborg, hvor planerne for den nye bog diskuteres.

Sådan skriver HER & NU.

Geggo siger, at hun ikke vil komme ind på, hvor meget hun tjener, fordi hun ikke gider døje med forargelsen:

"Jeg gider ikke forargelsen. Fordi jeg tjener mange penge på Instagram," lyder det.

Hun klapper dog ikke helt i omkring, hvor mange penge hun typisk får for et samarbejde på Instagram. Da Katrine Memborg spørger ind til, hvad 'mange penge' er, sætter Geggo nemlig tal på.

Hun forklarer, at hun tjener omkring 100.000 kroner per kampagne på Instagram, og at hun kan leve af udelukkende platformen, hvis hun ønsker det:

"100.000 (kroner, red.) er ikke mærkeligt for et samarbejde. Det er helt normalt. Hvis jeg vil, kan jeg leve af Instagram alene, hvis jeg gider tage alle kampagner ind, der kommer. Men det gider jeg ikke. I virkeligheden er folk trætte af reklamer på Instagram," siger hun.

Bog nummer to

I afsnittet fortæller Geggo også, at det egentlig ikke var meningen, at hun skulle udgive endnu en bog:

"Det var slet ikke meningen, jeg skulle skrive bog nummer to. Jeg synes egentlig, jeg havde fortalt det hele i den første. Men jeg har ikke engang fortalt en tiendedel i den," siger hun.

Det kan du læse meget mere om i artiklen herunder.

Anbefalet til dig