Her gemmer Putin sin familie

07/3/22 10:00

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Putin har sørget for, at hans familie er i sikkerhed, mens han selv dræber civile i Ukraine.

Vladimir Putins kone Alina Kabaeva gemmer sig angiveligt i Schweiz med parrets fire små børn, har kilder rapporteret til Page Six. 

"Mens Putin udfører sit angreb på Ukraine, angriber uskyldige borgere og forårsager en flygtningekrise, er hans familie indespærret i en meget privat og meget sikker hytte et sted i Schweiz - for nu i hvert fald," fortalte en kilde til os, skriver Page Six.

Alina Kabaeva, en olympisk guldvindende gymnast, har angiveligt fire børn med den russiske leder, men de to har aldrig officielt bekræftet det.

Kilder siger, at de sammen har 7-årige tvillingedøtre, som blev født nær Lugano, Schweiz, i februar 2015. Det menes, at de også har to andre sønner.

"Alina har to unge drenge og tvillingepiger med Putin, som er født i Schweiz," fortalte en kilde til mediet, om Putins påståede børn med Kabaeva. "Børnene har alle schweiziske pas, og jeg forestiller mig, at hun også har."

Putin foragter notorisk spørgsmål om sit personlige liv.

"Jeg har et privatliv, hvor jeg ikke tillader indblanding. Det skal respekteres,” sagde han engang. "Jeg har altid reageret negativt på dem, der med deres snottede næser og erotiske fantasier vandrer ind i andres liv."

Putin – der har to andre voksne døtre, Maria på 36 og Katerina på 35, fra sit første ægteskab med den tidligere stewardesse Lyudmila Shkrebneva – har kæmpet hårdt for at skærme sine børn fra medierne og søgelyset.

Han taler næsten aldrig offentligt om dem, hvilket giver anledning til forvirring om, hvor mange børn han faktisk har.

Putin og Shkrebneva var gift i tredive år indtil deres skilsmisse i 2013. Deres datter Maria blev født i Leningrad i 1985, mens Katerina blev født i Tyskland i 1986, da familien boede der under Putins tid i KGB.

Alina Kabaeva er en af ​​de mest vindende gymnaster i rytmisk gymnastikhistorie med to olympiske medaljer, 14 VM-medaljer og 21 EM-medaljer.

Foto: Shutterstock/Alina Kabaeva 2014

Foto: Shutterstock/Alina Kabaeva 2014

Hun blev døbt "Ruslands mest fleksible kvinde" og poserede engang nøgen, mens hun var pakket ind i dyrepels, til et mandeblad.

I 2008 bragte den russiske avis Moskovsky-korrespondenten en historie, der rapporterede, at Putin var blevet skilt fra sin kone og var indstillet på at gifte sig med Kabaeva. Historien blev benægtet af Kreml, og avisen blev lukket ned.

Men spekulationerne om Putins forhold til den tidligere gymnast fortsatte, og adskillige rapporter og påstande om, at de har flere børn sammen. Kilder hævdede, at de endda kan have giftet sig i en privat russisk-ortodoks ceremoni.

Alina Kabaeva fortsatte med at blive et pro-Kremlin-medlem af parlamentet i otte år og blev i 2014 udpeget af Kreml til at lede den statsejede National Media Group med en rapporteret løn på 10 millioner dollars om året.

På trods af den højprofilerede rolle er hun sjældent blevet set offentligt i løbet af de sidste par år.

Det blev for nylig rapporteret, at Putin gemte sin første kone og deres døtre i en "underjordisk by" i Sibirien.

Den luksuriøse højteknologiske bunker ligger i Altai-bjergene og er designet til beskyttelse i tilfælde af en atomkrig, sagde politolog Valery Solovey, som tidligere har været kendt for at sprede konspirationsteorier.

Observatører har bemærket flere ventilationspunkter på grunden omkring bjergskjulet og en højspændingsledning forbundet med en ultramoderne 110 kilovolt transformerstation, nok til at drive en lille by.