Her kan du booke gratis kørsel til konfirmationen: Der er kun ét men

Af: Mie M.B

|

09/02/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jannik tilbyder gratis kørsel af alle konfirmander i sin Audi

Lige nu læser andre også

I Kjellerup har Jannik Andersen taget et usædvanligt og gavmildt initiativ for at lette byrden for familier, der står over for økonomiske udfordringer i forbindelse med deres børns konfirmation. Andersen tilbyder gratis kørsel i sin Audi A6 S-Line til konfirmander, der drømmer om at ankomme til deres store dag i en særlig bil, men hvis forældre ikke har råd til de ofte høje omkostninger, der er forbundet med leje af luksusbiler til lejligheden. Det skriver TVMidtvest.

"Dette initiativ handler om at give de unge en oplevelse, de drømmer om, uden at det skal koste familien en formue," forklarer Andersen, der selv har bemærket, hvor stor en økonomisk belastning konfirmationer kan være for mange familier. Med et generøst tilbud om en stilfuld køretur ønsker han at sikre, at ingen konfirmander føler sig ekskluderet eller mindre værd på grund af deres økonomiske situation.

Andersen annoncerede sit tilbud på den lokale Facebook-gruppe 8620 Kjellerup og i en gruppe for konfirmationskørsel i hele Jylland. Hans opslag har modtaget overvældende positiv respons fra lokalsamfundet, og han har allerede planlagt to kørsler. "Reaktionerne har været utroligt positive, hvilket virkelig har overrasket mig," siger Andersen, der er rørt over den støtte, hans initiativ har modtaget.

Tilbuddet kommer med en enkel aftale: Forældrene dækker omkostningerne til brændstof. Andersen håber, at hans handling vil inspirere andre til at overveje lignende gestusser, der kan gøre en stor forskel for familier i en presset økonomisk situation. "Det handler om at give tilbage til samfundet og gøre en speciel dag endnu mere mindeværdig for de unge," tilføjer han.

Selvom Andersen har modtaget nogle få negative kommentarer, vælger han at fokusere på det positive og den glæde, hans handling bringer. "Det vigtigste for mig er at bidrage til at skabe glæde og gode minder for konfirmanderne og deres familier," afslutter han.

Anbefalet til dig