Her kan du få Lurpak til 10 kroner: Tilbuddet gælder til den 23. juni

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det gælder om at slå til, når man har chancen.

Mest læste i dag

Er du en af dem, der elsker smagen af 'rigtig' smør på dit morgenbrød eller i din madlavning? Så er der nu gode nyheder til dig.

En Spar-butik har nemlig annonceret et fantastisk tilbud, som vil glæde enhver smør-elsker. Fra den 19. juni til den 23. juni kan du nemlig få fingrene i Lurpak til en særdeles attraktiv pris.

Tilbuddet kommer som en glædelig overraskelse midt i juni, hvor mange er begyndt at planlægge sommerens grillfester og hyggelige morgenmadsstunder i solen.

Det er Spar Blistrup, der har annonceret det gode tilbud via et Facebook-opslag, hvor de oplyste, at tilbuddet gælder flere dage frem.

Prisen på en pakke Lurpak er kun 10 kroner i butikken. Ja, du læste rigtigt – kun 10 kroner pr. pakke. Det er en unik mulighed for at få kvalitetsproduktet til en uhørt lav pris.

Det er værd at bemærke, at der tilsyneladende ikke er nogen begrænsninger på, hvor mange pakker hver kunde må købe.

Det er en sjældenhed, når det kommer til så attraktive tilbud på Lurpak, da der normalt er en grænse for at sikre, at flere kunder får glæde af tilbuddet.

Men denne gang ser det ud til, at Spar Blistrup virkelig ønsker at forkæle deres kunder.

Hvis du vil være sikker på at få del i dette fantastiske tilbud, kan det være en god idé at planlægge et besøg til Spar Blistrup i løbet af tilbudsperioden.

Måske finder du også andre gode tilbud, mens du er der.

Du kan se Facebook-opslaget fra Spar Blistrup ved at klikke her.

Anbefalet til dig