Her kan du få Lurpak til kun 12 kroner - og der er 'ingen begrænsninger'

Af: Thea Andersen

|

06/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En Coop 365discount-butik lokker lige nu med et godt tilbud på Lurpak - og det er bedste er, at der ikke er nogen begrænsning på det.

Mest læste i dag

Hvis du bor i Vordingborg eller omegn og endnu ikke har fyldt dit køleskab eller fryser op med smør, så har du nu en gylden mulighed.

Facebook reklamerer Coop 365discount på Falunvej 6 nemlig med, at du kan få 200 gram Lurpak smørbar for den nette sum af 12 kroner.

Ikke alene er dette et godt tilbud, men det er også uden begrænsning. Du kan altså købe så mange pakker, som dit hjerte begærer.

Butikken har nemlig bestilt en overflod af Lurpak smørbarer.

Tilbuddet er kun gyldigt i Coop 365discount på Falunvej 6 og kan benyttes mandag, tirsdag og onsdag.

"Ingen begrænsninger på Lurpak på Falunvej 6. Vi har fået bestilt lige rigeligt hjem af Lurpak. Derfor kører vi uden begrænsing, kun på Falunvej 6 her mandag/tirsdag/onsdag. Vi seeeeees," skriver Coop 365discount Vordingborg i et opslag på Facebook.

Foto: Coop 365discount Vordingborg (Falunvej 6)

Hvis du ikke er i nærheden af denne butik, behøver du ikke at fortvivle.

Hele dagligvarekæden, som nu har skiftet navn til '365 discount', kører nemlig med tilbud på Lurpak til 12 kroner pakken. Tilbuddet gælder også til og med onsdag.

Det er dog vigtigt at bemærke, at der er en begrænsning på seks pakker per kunde i alle andre butikker end Coop 365discount Vordingborg. Herefter vil den normale pris være gældende.

Du kan finde dette tilbud her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig