Her kan du få stort tilskud

21/03/2021

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Du har mulighed for at få et stort tilskud, men det kræver, at du er hurtig på aftrækkeren.

Mest læste i dag

Lige efter påske har du mulighed for at spare en masse penge, men det kræver altså, at du er hurtigt ude.

Den 7. april åbner Energistyrelsen nemlig op for den første ansøgningsrunde i år til Bygningspuljen. Det betyder, at hvis du er blandt de første søgere, så har du mulighed for at få store besparelser.

Du kan nemlig søge om tilskudspuljen, hvis du eksempelvis skal efterisolere dit tag, udskifte dit oliefyr med en varmepumpe eller måske have udskiftet vinduer eller yderdøre.

Er det tilfældet, så kan du få et stort tilskud.

“Man kan få nogle fornuftige tilskud, næsten uanset hvad du foretager dig. Så går man med tanker om at energioptimere sit hus, så er det oplagt at søge,” lyder det fra Henrik Bisp, der er fagekspert ved Videncentret Bolius ifølge Børsen.

Det er ikke småpenge, som danskerne kan se frem til at spare. Eksempelvis vurderes det af Henrik Bisp, at du kan få intet mindre end 25.000 - 30.000 kroner skattefrit i tilskud, hvis du skifter dit oliefyr ud med en varmepumpe.

Der er kun begrænsede mængder penge i bygningspuljen, og derfor handler det også om at være hurtig på aftrækkeren. Sidste år var der 245 millioner i puljen, og der blev indenfor de første 14 dage ansøgt 18.000 gange.

Puljen var dog løbet tør, da de første 5.420 ansøgere fik godkendt deres ansøgning.

Det er den 7. april klokken 10.00, at der åbnes op for at søge om tilskud.

 

Anbefalet til dig