Her kan du følge de danske VM-heltes hjemkomst

Foto: Lars Poulsen / Ritzau Scanpix / TV 2

Nu vender de danske håndbold-helte hjem.

Den seneste weekend har i den grad for mange danskere stået i håndboldens tegn. Fredag spillede de danske håndboldherrer en intet mindre end nervepirrende og utrolig tæt semifinalekamp mod Spanien. De vandt 35-33 og kunne derfor se frem til at spille finalekamp mod vores svenske naboer søndag aften.

Derfor sad de fleste danske familier nok også klistret til skærmen, da den endelige finalekamp skulle afgøres. Søndag kl.17.30 gik finalebraget i gang - og det blev endnu en gang en utrolig tæt kamp, som nok har fået de fleste til at sidde helt ude på kanten af sofaen. 

Læs også

Mads Steffensen taler ud: Jeg har båret på en tung rygsæk

Det lykkedes de de danske håndboldherrer at slå Sverige med 26-24, så da kampen sluttede kunne de juble og nu kan de tage guldet med sig hjem. 

Nu kan du følge hjemkomsten på helt tæt hold

For de mange danskere der så med, kunne man ikke undgå at bemærke, at coronavirussen også har påvirket dette års håndbold VM. Kampene blev spillet med næsten mennesketomme tribuner og fejringen kan heller ikke lade sig gøre, som man normalt ville have fejret en stor sejer. 

Men alligevel har mange danskere hyldet de danske håndboldherrer og både heppet på dem - og senere lykønsket dem - på de sociale medier. 

I dag vender de hjem fra Egypten og det kan danskerne nu følge på tæt hold. TV 2 har nemlig ryddet sendefladen og sender nu "VM-heltene vender hjem" i dag fra kl. 15.20 - 17.55 på TV 2. 

Kongehuset heppede med 

Heller ikke i Kongehuset er bedrifterne på håndboldbanen gået ubemærket hen. Hos kronprinsfamilien blev der også lystigt heppet med, da Danmark spillede i weekenden. 

På kongehusets sociale medier er der blevet delt en række billede af kronprins Frederik og kronprinsesse Marys børn, der hepper på håndboldherrene under semifinalen mod Spanien. I det tilhørende opslag fortælles det, at hele kronprinfamilien var bænket om tv'et og fulgte med i det spændende semifinalopgør, der i sidste ende mundende ud i, at Danmark fik en plads i finalen, der blev spillet søndag sidst på eftermiddagen - og mon ikke også, at kronprinsfamilien har heppet med til det sidste her.

Læs også

Detalje vækker opsigt: Mange misundelige på Frederik og Marys børn

 

 

 

 

 

Læs også