Her lukker Netto - men kun for en kort bemærkning

05/10/2023

Thea Andersen

Foto: Google Maps
Fersk kød, pålæg, toiletpapir eller nips-ting.

Mest læste i dag

Hvad end du står og mangler derhjemme, kan du næsten altid finde det hos Netto.

Nu kan borgerne i Stensballe ved Horsens se frem til en helt ny indkøbsoplevelse, når de i november åbner op for en up-to-date butik på Brådhusvej 3.

Først skal butikken igennem en større renovering - derfor lukker den også midlertidigt, mens der renoveres. Helt konkret lukker butikken fra den 21. oktober til den 8. oktober.

Det skriver butikschefen i et opslag på Facebook ifølge Horsens Folkeblad.

Når dørene slås op til den nyrenoverede butik på Brådhusvej 3 den 8. november, sker det med en åbningsfest, hvor kunderne kan se frem til kaffe, kage og besøg af en særlig gæst – maskotten Scottie.

Renoveringen, som er en del af "det nye Netto", skal give en bedre indkøbsoplevelse til kunderne med mere inspiration, god plads i gangene og godt overblik over butikken.

"I det nye Netto har vi gjort ekstra meget ud af udvalget til den moderne og travle familie [...] Med det nye koncept får du derfor bl.a. stort udvalg med mere end 200 nye varer, meget mere frisk frugt og grønt, flere lækre måltidsløsninger til den nemme frokost eller aftensmad," skriver Netto på sin hjemmeside og fortsætter:

'I det nye Netto bliver det også muligt at scanne og betal sine varer med mobilen. Med Scan&Go kan du nemlig via din smartphone selv scanne og betale dine varer mens du køber ind."

Den midlertidige lukning er således en lille pris at betale for de kommende fordele. Så tag kalenderen frem, og marker den 21. oktober for genåbningen af Netto - det bliver en fest, du ikke vil gå glip af!

Du kan læse mere om "det nye Netto" her.

Anbefalet til dig