Her sænker IKEA priserne på 500 produkter

Af: Thea Andersen

|

08/09/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Priserne på de 500 varer sænkes med op til 1100 kroner.

Mest læste i dag

Selvom vi ikke er i Australien, er IKEA Australia kommet med en spændende nyhed, der kan interessere australiere og fans af møbelkæden over hele verden.

IKEA har nemlig annonceret, at de vil sænke priserne på hele 500 populære og efterspurgte produkter som en reaktion på stigende leveomkostninger, skriver Daily Mail.

Fra denne uge vil priserne på hundredvis af varer blive nedsat med mellem $5 og $160, svarende til mellem cirka 35 og 1100 kroner, og forblive på dette lavere niveau, så længe der er varer på lager.

Produkterne, der får disse nedsatte priser, vil blive markeret med en ny "Lower Prices" etiket og omfatter alt fra sofaer og madrasser til udendørs borde og møbler til hjemmekontoret.

Derudover vil der være et udvalg af populære tilbehør som køkkentrolleys, vinglas, tallerkener og glasbeholdere til opbevaring i køkkenet.

Nogle af de mest iøjnefaldende tilbud inkluderer $160 rabat på VIMLE-sofaen, MICKE-skrivebordet til hjemmearbejde eller studier, der er nedsat til $79, og NISSAFORS-køkkentrolleyen til kun $35.

HEMNES TV-bænken er blevet reduceret fra $379 til $349, KALLAX-hyldesystemet er $10 billigere og koster nu $119, og NAMMARO-opbevaringsboksen er nedsat med $40 til $99.

IKEA har også annonceret yderligere 15 procent rabat på SKUBB-serien for deres loyalitetsmedlemmer. Denne populære serie indeholder prisvenlige og tilpasselige opbevaringsløsninger som kasser, kufferter og hængeopbevaring, der er ideelle til at organisere og rydde op i hjemmet. Tilbuddet om 15 procent rabat er tilgængeligt for medlemmer indtil den 11. september.

Christopher Nilsson, IKEAs Service Experiences Leader, udtalte:

"Vi ved, at australierne fortsat mærker presset fra de stigende leveomkostninger. Med husholdninger, der påvirkes over hele landet, ønsker vi at sikre, at vores kunder stadig har mulighed for at få mest muligt ud af deres hjem ved hjælp af vores året rundt prisvenlige produkter samt tidsbegrænsede tilbud."

Anbefalet til dig