Her sker det: Legendarisk TV 2-program vender tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danskerne kan glæde sig.

Lige nu læser andre også

TV 2 har det med at lade deres store succeser få en chance mere på skærmen.

Blandt andet får danskerne endnu en sæson af ‘Minkavlerne’, men nu har det set dagens lys, at et vaskeægte legende-program vender tilbage på TV 2.

Det skriver BILLED-BLADET.

Programmet, der vender tilbage, er ‘Spørg Charlie’, og det er med Michael Meyerheim i spidsen, som danskerne kender det.

Han er igen klar til at holde overblikket over debatten om diverse dilemmaer, mens kendisgæsterne, som udgør panelet, skal komme med deres holdning til dilemmaet.

Programmet har rullet over skærmen i mange år, og det nye program, der inden længe løber af stablen, bliver den 22. udgave af klassikeren.

De danske kendisser, der sidder i panelet, bliver udskiftet for hvert program. I første afsnit er det Cecilie Frøkjær, Johanne Schmidt-Nielsen og Jan Gintberg.

I premieren skal de tre kendte danskere hjælpe en kvinde, der har et helt særligt dilemma. 

Hun har datet online, og i den forbindelse har hun altid brugt filtre på sine billeder, hvilket giver et forvrænget billede af, hvordan hun faktisk ser ud.

Nu skal hun på date i virkeligheden, og det er den problematik, de tre populære danskere skal diskutere.

I denne sæson af ‘Spørg Charlie’ vil der være hele 12 afsnit, som danskerne kan se frem til. Der bliver udgivet et nyt afsnit hver mandag klokken 20.40, og det starter den 4. september på TV 2 Charlie.

Anbefalet til dig