Her sker det: Schweizisk vinder af Eurovision smadrer sit trofæ på scenen

Nyheder
Foto: Eurovision
En video viser, hvordan den schweiziske Eurovision-vinder, Nemo, smadrer sit eget trofæ kort efter, at det er vundet.

Mest læste i dag

Der kan ikke være tvivl om, at den schweiziske vinder af Eurovision, Nemo, var begejstret for sin sejr i nat.

Nemo der overraskede ved at slå Kroatien, gik nemlig på scenen og jublede, men samtidig kom schweizeren til at smadre sit trofæ mod scenen gulvet, så det knækkede.

Du kan se episoden længere nede i artiklen

Eurovision spækket med drama

Uanset om man er til Eurovision eller ej, så hersker der ingen tvivl om, at 2024-udgaven bliver en, der ikke glemmes foreløbigt.

Sangkonkurrencen indeholdt nemlig alt det drama, der ikke har været de sidste mange år.

Demonstrationer og protester forud for konkurrencen, da Israel fik lov til at stille op. Derudover var der både mystisk og drama om den hollandske deltager, Joost Klein, der få timer før finalen blev smidt ud af konkurrencen.

Dertil opstod der også et mindre drama, da Nemo smadrede sit trofæ, og ikke mindst da den irlandske deltager blev interviewet efter sit nederlag.

Sangeren Bambie Thug har nemlig været modstander af, at Israel fik lov at deltage ved dette års Eurovision, og vedkommende gik fuldstændig amok, da Israel endte lige over Irland i den samlede stilling.

Det fik blandt andet Bambie Thug til at kalde arrangøren af Eurovision, EBU, alle mulige skældsord.

Nå, nu tilbage til det, som de hele handlede om. Herunder kan du se øjeblikket, hvor Nemo ødelægger sit Eurovision-trofæ.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig