Her sker det: Uno-X giver rabat på benzin og diesel til alle, der kigger forbi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Uno-X deler en nyhed, der er til stor glæde for de danske bilister.

Mest læste i dag

Uno-X er godt på vej til at blive en af de største tankstationskæder på det danske marked. De er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at overtage hele 57 tankstationer landet over.

Og det er faktisk gode nyheder for de danske bilister. Uno-X har nemlig valgt at forkæle deres kunder i forbindelse med åbningen af en ny tankstation. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at de onsdag - i dag - slår dørene op til en ny tankstation på Nyborgvej 114 i Svendborg. Hvis det er i nærheden af din bopæl eller arbejdsplads, kan det være en god idé at svinge forbi.

Det skyldes naturligvis ikke, at du blot skal kigge forbi for at se den nye tankstation. Derimod har de valgt at lancere et helt særligt tilbud, der kun gælder mellem kl. 15 og kl. 18 onsdag. Her giver de nemlig en rabat på en krone per liter brændstof til alle, der tanker.

"Åbningen af de nye stationer markeres med en prisrabat mellem klokken 15 og 18, hvor bilister vil få en krones rabat per liter brændstof på åbningsdagen onsdag den 21. februar," skriver Uno-X i deres pressemeddelelse.

Her lyder det også, at du kan spare penge, hvis du har planer om at vaske bilen. De tilbyder nemlig 50% rabat på alle enkeltvaske i vaskehallen.

"Yderligere vil bilister på åbningsdagen få 50 procent rabat på enkeltvaske i vaskehallen og i en måned frem," skriver Uno-X.

Når Uno-X har slået dørene op for alle 57 nye tankstationer på det danske marked, vil det store selskab have udvidet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer. 

Dermed vil de også kunne bryste sig af at være den næststørste kæde i hele landet. De har sat gang i konverteringen af de nye stationer i starten af januar, men forventer ikke at være færdige før til sommer.

Anbefalet til dig