YouSee hæver priserne for kunderne: Her sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
YouSees nye udmelding falder garanteret ikke i god jord hos kunderne.

Lige nu læser andre også

Nu sker det endnu en gang.

Det er før set, at YouSee har hævet priserne for kunderne, som dækker over op mod en million hustande, og nu gør de de igen.

Sådan skriver B.T.

Hvor store stigninger, der er tale om, kan du se i bunden af artiklen.

Grunden til at prisen nu stiger atter engang skyldes, at priserne på sportsrettigheder er fløjet til himmels. Derfor er det også sportsfans, der kan se frem til de største prisstigninger, hvilket Christian Morgan, der er CEO for YouSee, også forklarer til B.T.:

"For at vi fortsat kan tilbyde de vigtigste kanaler og de største sportsbegivenheder som en del af vores faste pakker, er prisstigninger desværre nødvendige. Vi kan konstatere, at vi ikke er de eneste, der oplever stigende omkostninger, og at andre udbydere af tv og streaming oplever de samme udfordringer som os."

Når alt kommer til alt, så handler det om, hvor villige kunderne er til at punge ud for at få lov til at se de store fodboldligaer og slutrunder:

"Det er i sidste ende markedet og indholdsudbydernes villighed til at betale for sportsindhold som Superligaen, Premier League, Champions League og fodboldslutrunder, der afgør priserne, og de er desværre steget meget de seneste år".

Oversigt over prisstigninger

Ifølge B.T.'s oplysninger kan YouSee-kunder se frem til prisstigninger som følger:

  • Faste tv-pakker - 20 til 40 kroner mere om måneden

  • Bland selv point-pakker - 30 til 50 kroner mere om måneden.

  • Fastnettelefoni - 20 til 30 kroner mere om måneden.

  • DSL-abonnementer - 10 til 20 kroner mere om måneden.

Alle prisstigningerne vil træde i kraft fra starten af det nye år.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig