Herrelandsholdet har hørt de svirrende rygter: Nu sætter Nikolaj Jacobsen ord på

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Vi har hørt..."

Lige nu læser andre også

Hamburg er klar til at danne rammen om mellemrunden til EM, og de danske spillere kan forvente en atmosfære, der minder om hjemmebane.

Et par timers kørsel fra den danske grænse ligger Barclay Arena, hvor Danmark skal spille sine kommende kampe, og forventningerne til dansk tilskuersupport er høje.

Sådan skriver B.T.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har nu sat ord på, at herrelandsholdet har hørt en lille fugl synge om, at den danske tilstedeværelse i Hamborg ikke bliver til at overse:

"Vi har hørt på vandrørene, at der kommer mange danskere til Hamburg", udtaler han.

Der er i særdeleshed store forventninger til kampene mod Sverige og Norge, som forventes at tiltrække flest danske fans.

Danmarks målmand, Niklas Landin, husker tilbage på gode minder fra Hamborg, hvor Danmark i 2019 vandt over Frankrig i VM-semifinalen:

"Arenaen i Hamburg er virkelig fed, og vi har jo gode minder derfra", siger han.

Interessen for håndbold under EM har været intet mindre end imponerende, da der har været næsten 12.000 tilskuere til hver af Danmarks indledende kampe i München, som ikke ligefrem er en by, der er kendt for sin håndboldkultur.

Nikolaj Jacobsen, der har en fortid som både spiller og træner i Tyskland, forklarer til B.T., at folk elsker at gå til sport, og at det er en fornøjelse at se fyldte håndboldhaller.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig