Hest sparket i hovedet af sin kusk efter den kollapser

17/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Hesten kollapsede og blev derefter belønnet med et spark i hovedet. Foto: YouTube.
Det er en skræmmende video, der florerer på sociale medier. I videoen sparker en kusk til den hest, der minutter forinden har trukket hans vogn.

Mest læste i dag

Hesten ligger helt ubevægelig på vejen efter at være kollapset. Kuskens reagerer ved at sparke flere gange til hestens hoved. Selvom hesten ikke umiddelbart reagerer, fortsætter kusken sin barbariske handlinger. 

Videoen er fra Melbourne i Australien, og hesten kollapsede angiveligt efter at have transporteret turister rundt i byen. At dømme efter kuskens reaktion, kan man hurtigt gætte på, hvorfor hesten kollapser.

I videoen kan man se kusken sparke til hestens hoved flere gange, øjensynligt i frustration over, at den ikke rejser sig op.

Flere forbipasserende forsøger at hjælpe hesten op at stå, og flere beder også den mandlige kusk om at stoppe den behandling af hesten, som de er vidne til. 

Imens kusken sparker til hesten råber han "Rejs dig op forbandende dovne sæk." 

Optagelserne er lavet af en dyrlæge, som flere gange pointerer, at hesten ikke bare vil lægge sig ned, men at der er noget galt med den. TIl det svarer kusken bare: "Søde, jeg ved hvad jeg gør, flyt dig." 

Kusken ved helt åbenlyst ikke hvad han laver, og nu er han fanget på kamera. Hvad mener du om hans behandling af sin hest?

 

 

Anbefalet til dig