Hestens føl døde kort efter fødslen - men se så da den møder dette forældreløse føl

Nyheder
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videoen af de første møde har smeltet hjerter over hele verden.

Lige nu læser andre også

En hest oplevede sit værste mareridt, da den mistede sit føl kort efter fødslen.

Både dyremødre og menneskemødre ønsker kun det bedste for deres afkom, og de vil forsvare det for alt i verden. Desværre kan komplikationer opstå under fødslen, og det gælder desværre også for dyr.

Hesten, Queen, blev mor til et lille føl, men desværre kunne hun ikke glæde sig over fødslen af sit føl, da dyrlægerne blot en time senere kunne konstatere, at føllet ikke trak vejret.

Det skriver Newsner.

Yvonne, som er Queens ejer, havde naturligvis overværet den tragiske fødsel, og hun blev ved med at stå sammen med sin elskede hest efter ulykken.

Og det var netop her, at hun blev ringet op.

Det var et vennepar, der havde ringet, og de fortalte, at de havde et forældreløst føl, som måske kunne redde Queen fra den store sorg.

Det forældreløse føl blev derefter fragtet hen til Yvonne og hendes hest Queen. Yvonne krydsede fingre for, at Queen ville acceptere det forældreløse føl som sit eget.

Og øjeblikket hvor Queen møder føllet for første gang var ganske enkelt magisk. Det var tydeligt, at de to havde accepteret hinanden fra start.

Få dage efter stod det også klart, at Queen og det forældreløse føl nu var uadskillelige, hvilket Yvonne var lykkelig for.

Du kan se videoen af mødet herunder:

Anbefalet til dig