Hilda har besluttet sig: Sådan skal det være

21/5/21 08:45

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
"Sådan er det," lyder det fra Hilda Heick, der allerede har besluttet hvordan det skal være.

I år har både Keld og Hilda Heick rundet de 75 år. Keld tilbage i februar og Hilda forleden. 

De to har kendt hinanden siden 2. klasse og har snart været gift i 53 år. 

Det er ikke kun i privaten at de to har været partnere gennem livet - også i arbejdslivet har de to været partnere, i lige så lang tid. Karrieren inden for musikken blev nemlig også skudt i gang tidligt - og efter at Keld for mange år siden fik overtalt Hilda til at være med, er hun aldrig vendt tilbage til jobbet som programmør.

Både Keld og Hilda er bevidste om, at de "har den korte ende tilbage" - sådan lød det fra Hilda i et interview med Ritzau Fokus, i forbindelse med sin 75 års fødselsdag. 

Her beskriver Hilda det som "det værste at tænke på", at den ene af dem en dag vil komme til at undvære den anden.

Men når den dag en gang kommer, så har Hilda allerede nu planlagt flere af detaljerne. Blandt andet har hun udvalgt hvilket tøj som hun skal have på, når hun en dag skal herfra.

Giver stadig lys i øjnene 

Hilda vil have sin brudekjole på som det allersidste stykke tøj - og det er der en helt særlig grund til. Det skriver SE & HØR.

Det var en stor dag da Hilda sagde ja til sin Keld, på bryllupsdagen tilbagei 1968 - og når hun tænker tilbage på denne dag, får hun stadig lys i øjenene. Derfor skal hun have sin brudekjole på, når hun skal begraves.

"Brudekjolen hænger renvasket i kælderen. Den skal muligvis klippes op i nakken, men den skal jeg have på, når jeg dør. Sådan er det. Det er en epoke, der er slut den dag," fortæller Hilda til bladet, der besøger hende i forbindelse med hendes 75 år fødselsdag. 

Hilda husker stadig dagen som meget romantisk og beskriver selv, at hun var forelsket til op over begge ører, da hun blev gift med Keld

Gennem årene har Keld og Hilda også været direktører for Nykøbing Falster Revyen pg været værter på lokal-tv-stationernes bingo. Desuden har de optrådt i flere komediesammenhænge - og derudover var Hilda som tidligere beskrevet med i Vild med dans sidste år, hvor hun slog rekord som den ældste deltager, der har været i programmet.

Parret har i øvrigt også deltaget i Dansk Melodi Grand Prix, samt vært for det, sammen med datteren Annette Heick. I dag bor Keld og Hilda nord for København, tæt på datteren Annette, hendes mand og deres to sønner.