Hilda Heick afslører: Her fik tårerne frit løb

04/12/20 10:00

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Sangerinden afslører nu, at hun ikke kunne holde tårerne tilbage.

For præcis en uge siden, dansede Hilda Heick og Michael Olesen sin sidste dans, i dette års Vild med dans. Hilda har tidligere afsløret, at hun var tæt på at græde, da de røg ud - men fordi at de fik så store klapsalver, så endte det i stedet med et smil. 

Men nu fortæller Hilda, at tårerne overmandede hende, da hun sad i bilen på vej hjem. Det skriver BILLED-BLADET.

“Da jeg kørte hjem i fredags, var jeg så vemodig, at jeg kom til at græde på vej hjem. Det var en fantastisk tid og jeg har lært så mange dejlige mennesker at kende,” fortæller den 74-årige sangerinde. 

Endelig er der igen sovs på bordet

Det har dog ikke kun været skidt for Hilda, at være røget ud af konkurrencen. For første gang i mange uger, er der mere ro. Hun fortæller at hendes krop har nydt at have fri. 

Derudover er Keld også glad for at have Hilda hjemme igen. Han har savnet hende, mens hun har været meget væk fra hjemmet.

Hildas mange uger i Vild med dans, har også betydet, at Keld har måtte kaste sig ud i helt uvante opgaver - såsom madlavning. Han har tidligere fortalt, at det har betydet at menuen primært har stået på smørrebrød. Nu er Hilda hjemme igen og det betyder til Kelds store glæde, at der igen kan komme sovs på middagsbordet.