Hilda Heick: Han er den søn jeg aldrig fik

07/12/20 08:30

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Nu fortæller Hilda Heick, om et venskab der står hende meget nært.

Den 74-årige sangerinde har før ærligt delt, at hende og Keld i sin tid, gerne ville have givet datteren Annette søskende - men sådan skulle det ikke gå. 

Annette kom til verden den 12 november i 1971, hvor Keld og Hilda dengang var i 20’erne. Derfor havde de heller ikke travlt med at føje flere børn til flokken, men tænkte at dette kunne vente. Men pludselig havde de ventet for længe og parrets ønske om flere børn, gik ikke i opfyldelse. 

“Vi havde simpelthen snydt naturen så længe, at nu snød den os,” har Hilda tidligere fortalt til Ekstra Bladet. 

Men selvom at parrets ønske om flere børn, ikke blev opfyldt - såer det nu næsten som om, at Hilda alligevel har fået en søn.

Dem som har fulgt med i dette års sæson af Vild med dans, har måske allerede regnet ud hvem der er tale om. Nemlig hendes 38-årige dansepartner Michael Olesen. 

Minder om Keld

Parret røg ud efter en jive forrige fredag og det betød, at Hilda måtte vinke farvel til hendes Vild med dans-eventyr. Hun har tidligere fortalt at det var utrolig vemodigt og at hun havde været tæt på, at knibe en tåre på scenen. Men de blev afløst af store smil, da parret mødte store klapsalver. Dog har Hilda også afsløret, at tårerne efterfølgende fik frit løb i bilen på vej hjem. 

Hun fortæller til Her og Nu, at hun er lykkelig for at have været med i Vild med dans - det har nemlig været en stor oplevelse, som har budt på nye venskaber. Et af de venskaber som især står sangerindens hjerte nært, er det venskab som er blevet skabt mellem hende og Michael Olesen. 

“Michael er jo lidt den der søn, jeg godt kunne have ønsket mig. Han minder mig om Keld, da han var ung,” fortalte hun til BILLED-BLADET sidste fredag.