Hilda Heick: "Ingen ville tale med Keld"

10/12/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - ARTE Booking.
Efter at have indtaget dansegulvet i Vild med dans, fredag efter fredag, er Hilda blevet særdeles populær. Selvom at Vild med dans nu er et overstået kapitel for den 74-årige sangerinde, så er hendes deltagelse bestemt ikke gået i glemmebogen. Hilda fortæller nu til BILLED-BLADET at hun oplever en stor interesse, efter at hun har været med. Blandt andet når hun er ude at handle, henvender folk sig til hende, med rosende ord om hendes deltagelse.  “Godt du kan vise, at de ældre også kan være med,” og “hold da op, hvor gjorde du det bare flot,” er nogle af de kommentarer som Hilda har mødt.  Også til et halloween-arrangement med barnebarnet Storm, blev Hilda overøst med positiv opmærksomhed. Keld var der derimod ikke meget opmærksomhed til. Gjorde det godt “Der kom folk løbende og ville tale med mig om mit grå spøgelse i Vild med dans. Ingen ville tale med Keld,” fortæller Hilda med et grin. Keld griner også selv af situationen, og påpeger at nu er det jo ham der er kendt som Hildas mand - og ikke hende der er kendt som Kelds kone. Han fortæller også, at han i den grad under Hilda den positive opmærksomhed. Han er imponeret over sin hustru og synes at hun gjorde det så flot i konkurrencen. Han er dog også glad for, at have hende hjemme igen  - da hjemmet blev noget tomt, uden Hilda. Selvom at rejsen i Vild med dans er slut,  så er der også noget andet som hænger ved - nemlig det helt særlige venskab til dansepartneren Michael Olesen. Hilda har tidligere om deres unikke venskab sagt, at han er “den søn hun aldrig fik”.  Det kan du læse mere om her:        

Mest læste i dag

Efter at have indtaget dansegulvet i Vild med dans, fredag efter fredag, er Hilda blevet særdeles populær. Selvom at Vild med dans nu er et overstået kapitel for den 74-årige sangerinde, så er hendes deltagelse bestemt ikke gået i glemmebogen.

Hilda fortæller nu til BILLED-BLADET at hun oplever en stor interesse, efter at hun har været med. Blandt andet når hun er ude at handle, henvender folk sig til hende, med rosende ord om hendes deltagelse. 

“Godt du kan vise, at de ældre også kan være med,” og “hold da op, hvor gjorde du det bare flot,” er nogle af de kommentarer som Hilda har mødt. 

Også til et halloween-arrangement med barnebarnet Storm, blev Hilda overøst med positiv opmærksomhed. Keld var der derimod ikke meget opmærksomhed til.

Gjorde det godt

“Der kom folk løbende og ville tale med mig om mit grå spøgelse i Vild med dans. Ingen ville tale med Keld,” fortæller Hilda med et grin.

Keld griner også selv af situationen, og påpeger at nu er det jo ham der er kendt som Hildas mand - og ikke hende der er kendt som Kelds kone. Han fortæller også, at han i den grad under Hilda den positive opmærksomhed. Han er imponeret over sin hustru og synes at hun gjorde det så flot i konkurrencen.

Han er dog også glad for, at have hende hjemme igen  - da hjemmet blev noget tomt, uden Hilda.

Selvom at rejsen i Vild med dans er slut,  så er der også noget andet som hænger ved - nemlig det helt særlige venskab til dansepartneren Michael Olesen. Hilda har tidligere om deres unikke venskab sagt, at han er “den søn hun aldrig fik”. 

Det kan du læse mere om her:

 

 

 

 

Anbefalet til dig