Hilda Heick om trist jul: Smadrede alle potteplanterne

27/11/20 09:15

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Hilda Heick sætter nu ord på en trist jul.

I øjeblikket er Hilda Heick aktuel i Vild med dans, hvor seerne hver fredag kan følge hende og dansepartneren Michael Olesen. December er altid travl for Hilda og i år er ingen undtagelse - netop fordi Vild med dans også tager en masse tid. Derudover spiller Keld og Hilda altid på plejehjem og et par kirker i december, så der er nok at se til. Hilda ved også allerede, at hun uanset om hun når til finalen eller ej, naturligvis skal deltage i Vild med dans-afslutningen den 19. december. 

Hilda elsker juletiden og hjemme hos Keld og Hilda, starter julehyggen allerede i midten af november, hvor der bliver tændt julelys i haven. Det fortæller Hilda i et interview med Alt for damerne

De bedste juleaftener som Hilda kan mindes, er dem hvor datteren Annette Heick var lille. Der holdte familien jul med bedsteforældrene og alles øjne var rettet mod den lille pige, som hyggede sig og pakkede gaver op. Men der er også en juleaften som Hilda husker tilbage på, som alt andet end hyggelig. 

Helt og aldeles traditionel

“Min mor var maniodepressiv, og der var en jul, hvor mine forældre skulle komme hjem til os, men lige inden spisetid ringede min far og sagde, at mor måtte indlægges. Hun havde smadret potteplanterne derhjemme. Ved 20-tiden kom min far hjem til os og fik lidt mad. Det var en trist jul,” fortæller Hilda til spørgsmålet om, hvilken jul der er den værste hun har oplevet. 

I år skal hende og Keld holde jul hos Annette - det gør de hvert år og har gjort det siden at Annette fik sønnen Eliot. Hun fortæller at julemiddagen er helt traditionel og står på and, flæskesteg og risalamande. 

Mens Hilda er travlt optaget med Vild med dans, er Keld kommet til nye pligter i hjemmet - han er nemlig kommet til kødgryderne. Det plejer ellers at være Hilda som står for maden i hjemmet, men i øjeblikket er det altså Keld. Dog har han afsløret, at det dog oftest er smørrebrød, som han laver. 

Det kan du læse mere om her: