Hilda Heick overrasker: “Hedder du det?”

23/11/20 08:00

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Selvom at man bruger meget tid sammen, så er det ikke nødvendigvis alt, man ved om hinanden.

I halvanden måned har Vild med dans været i gang, og parrene bruger mange timer sammen, hver eneste uge. B.T. har testet danseparrene for at se, hvor meget de egentlig ved om hinanden - og i den forbindelse, fik Hilda i den grad overrasket sin dansepartner Michael Olesen.

Hvad er Hildas mellemnavn lyder spørgsmålet på. Michael Olesen ser overrasket ud. 

“Har du et mellemnavn?” Spørger han, mens Hilda grinende nikker. 

Og så går gætteriet ellers i gang. Det første bud lyder på Hilda Sofie Heick, så Hilda giver en ledetråd og fortæller, at navnet starter med J. Så næste gæt fra Michael Olesen lyder på Hilda Julie Heick, men det er dog heller ikke rigtigt og Hilda afslører at der også er et y i navnet. Det forvirrer dog tilsyneladende en smule. 

"Ej hvor sjovt"

“Hilda Yde?” Spørger Michael Olesen, hvortil Hilda retter ham og afslører at bogstaverne skal sættes sammen til Jy. Hvorfor Michael Olesens næste gæt ender på Jyde. 

“Jytte! Hilda Jytte Hieck. Hedder du det? Ej hvor sjovt” Lyder det fra en overrasket Michael Olesen. 

Han vidste heller ikke, at Hilda oprindeligt er uddannet programmør, men det var dog derhen af, da hans gæt gik på datamatiker. Han vidste dog godt, at Hilda er tidligere redaktør for Nykøbing Falster Revyen. 

Hilda har tidligere fortalt til BILLED-BLADET at hun har modtaget meget positiv respons for hendes deltagelse i Vild med dans.Hun fortæller også, at det ikke er altid, at hun kun møder positive bemærkninger, faktisk har hun tit oplevet at få grove kommentarer - men ikke i denne omgang.

Det kan du læse mere om her: 

Derfor er hun meget rørt og taknemlig over den store opbakning som hun har modtaget. Hun har blandt andet fået beskeder om at hun gør det godt og at hun skal blive ved med at klø på - hvilket hun er dybt taknemlig for.

Det har heller ikke været en dans på roser for den 74-årige sangerinde, at blive klar til årets sæson af Vild med dans. Det har været hårdt for hendes krop med de mange timers dansetræning og det hårde niveau der er lagt. Hun har tidligere fortalt at hun nærmest kom kravlende til træning i starten, men at det går meget bedre som træningen er skredet frem.