Hilda Heick slår fast: "Det går ikke"

09/03/2021

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Den 74-årige sangerinde holder fortsat ved.

Mest læste i dag

Sidste år kunne man se Hilda Heick og Michael Olesen på dansegulvet i Vild med dans.    Den hårde dansetræning satte sine spor og kiloene raslede af Hilda. Faktisk tabte hun sig hele seks kilo gennem sæsonen, som for Hilda og Michael sluttede på en 6. plads.
Nu har der endnu en gang været nedlukning af landet, hvilket betyder at Keld og Hilda heller ikke har kunne komme ud og spille. Det betyder dog ikke at kiloene er vendt tilbage - tværtimod.   Hilda fortæller til BILLED-BLADET  at hun faktisk ikke har taget så meget som et gram på. Tallet på vægten siger nøjagtig det samme, som det gjorde lige efter Vild med dans.

Den går ikke

For at holde vægten er Hilda temmelig striks , der er ikke noget med, at sidde og hygge sig med slik i sofaen.   "Det går ikke. Jeg tillader mig nogle gange et lille bolsje. Det holder længe. Vingummier forsvinder alt for hurtigt," lyder det fra hende.   Dog er der som bekendt ingen regel unden undtagelse, derfor blev der da også plads til en kande the og en lille smule slik, da der i lørdags blev blændet op for Melodi Grand Prix.   Hilda håber også på, at parret selv snart kan stå på scenen igen. Hun savner nemlig at være ude og spille - og hun kan også mærke at hun har mistet lidt kræfter i armene, da hun er vant til at slæbe afsted med det tunge udstyr.
Michael Olesen som Hilda dansede med i Vild med dans er blevet en nær ven, derfor har det også vakt stor jubel hos Hilda, da han og Joan Divine for nylig meddelte at de skal være forældre for første gang. I ni år har de været i fertilitetsbehandling og nu er det langt om længe lykkedes.   "Og nu er det lykkedes! De skal være forældre, og det er jo helt vidunderligt," lyder det i den forbindelse fra Hilda, der også glæder sig over at parret til august kan byde en ny lille verdensborger velkommen.