Hilda Heick taler ud om selvmordsforsøg

PR - ARTE Booking.

Livet har ikke altid været helt nemt for den folkekære sangerinde.

Hilda Heick har tidligere ærligt fortalt, at hendes mor var maniodepressiv - hvilket ikke altid har været helt nemt.

 

I et interview med Alt for damerne fortalte Hilda om den værste jul i hendes liv, hvor hendes forældre skulle komme på besøg. Kort før spisetid ringede Hildas far og sagde at Hildas mor måtte indlægges - hun havde smadret alle potteplanterne i hjemmet.

 

"Det var en trist jul," fortæller Hilda om den katastrofale juleaften, som Hilda husker som den værste i hendes liv.

Læs også

Nu får det konsekvenser: Bilka reagerer på problem

Hildas mors sygdom var heller ikke nem for Hilda. Det skriver BILLED-BLADET.

 

I søndags var Hilda gæst hos Puk, i Go' Morgen Danmark. 

 

Her fortæller Hilda om moderens sygdom og at moderen flere gange måtte indlægges på psykiatrisk afdeling - derudover forsøgte moderen også flere gange at tage sit eget liv. 

Vågede over moderen

Hilda fortæller om dengang, hvor hendes far ringede til hende og spurgte om ikke Hilda ville tage hjem og se til sin mor - han kunne nemlig ikke komme i kontakt med hende.

 

Da Hilda kommer hjem til moderen, har hun forsøgt at skære sine håndled over. Hilda fortæller at hun blev frygtelig bange og straks tilkaldte en ambulance.

Læs også

Afslører: Dette ord må ikke bruges om William og Kates børn

Moderen kom på hospitalet og kom på den lukkede afdeling. Her ville moderen ikke være og tryglede Hilda om, ikke at lade hende blive.

 

Da jeg skal gå, sagde hun: du må tage mig med. Jeg vil ikke være her, jeg vil ikke være her, og jeg kunne ikke få mig selv til at gå fra hende. Så det var en af de beslutninger, jeg tog, hvor jeg måtte gå ud til lægen og sige, "Jeg tager min mor med". Og så sagde han: "Så er det op til dig. Du har det fulde ansvar, hvis hun dør", fortæller Hilda Heick. 

 

I de efterfølgende dage så hun efter moderen, indtil hun kunne komme ind og få behandling for sin psykiske lidelse.