Hilda Heick tømmer tøjskabet: Sælger sit aflagte tøj i en god sags tjeneste

Hilda Heick sælger et udpluk af sit aflagte tøj. Foto: Folkekirkens Nødhjælp
Kunne du tænkte dig en af Hilda Heicks af

Mest læste i dag

Du kan møde en helt særlig gæst bag disken i genbrugsbutikken på Sønderbrogade 3 i Horsens, torsdag den 13. februar fra 12.00-15.00.

Her står hele Danmarks Hilda Heick klar til at tage imod kunderne og give dem en udsøgt betjening. Ikke nok med det har den populære sangerinde også ryddet op i gemmerne og vil sælge ud af sin personlige garderobe. Det oplyser Folkekirkens Nødhjælp i en pressemeddelelse. 

Sælger ud af egne kjoler

”Det glæder mig, at jeg kan være med til at sætte fokus på vigtigheden af genbrug, og at Folkekirkens Nødhjælps butikker oplever så stor fremgang i disse år. Jeg har valgt at tage et par kjoler med, som jeg selv er vokset fra,” siger Hilda Heick.

”Jeg håber, at andre kan få glæde af kjolerne. Pengene går til arbejdet for verdens fattigste, og da genbrug samtidig mindsker belastningen på klimaet, giver det på alle måder rigtig god mening.”

Gratis kaffe og kage

I efteråret 2019 vandt genbrugsbutikken en intern konkurrence i Black Friday-ugen. Her deltog alle Folkekirkens Nødhjælps 116 genbrugsbutikker i en konkurrence om at sælge flest varer. Butikken på Sønderbrogade omsatte for tre gange så meget som en almindelig uge. Præmien var et besøg af Hilda Heick, der er fast ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp, og torsdag den 13. februar inkasseres gevinsten.

”Vi glæder os rigtig meget til at vise vores flotte butik frem for Hilda og de mange kunder. Vi skal nok sørge for, at der er masser af kage og kaffe til alle, ” siger Alf Jensen, der er daglig leder af butikken.

Butikken er åben for alle, der har lyst til at gøre et sjovt fund eller blot vil hilse på Hilda Heick.

Anbefalet til dig