Hilda Heicks kamp: Tæt på at give op

22/10/20 11:42

Sarah Steenfeldt

PR - ARTE Booking.
Den smilende Hilda Heick, blev stillet over for så stor en udfordring, at hun var tæt på at give op.

Den smilende 74-årige sangerinde, har tidligere afsløret at træningen til Vild med dans, har været en hård omgang. Nu fortæller hun om endnu en stor udfordring, som hun stødte på i forbindelse med konkurrencen - der var så svær, at hun var tæt på at give op. 

I fredags skulle hun sammen med dansepartneren Michael Olesen  danse pasodoble, hvor det var vigtigt at se alvorlig ud - og netop det, var en stor udfordring for den glade sangerinde. 

Fredag efter aftenens dans, kunne hun afsløre overfor BILLED-BLADET, at hun så sent som fredag eftermiddag havde været tæt på at give op. Hun fortæller også at hun faktisk havde forberedt sig på, at skulle ud i omdans. 

Det kom ikke bag på dansepartneren

Nu glæder hun sig over, at det ikke var tilfældet. Det var nemlig Sara Bro og Morten Kjeldgaard, som kom i omdans mod Kristian Bech og Mille Funk. Det endte med at sidstnævnte par, måtte pakke danseskoene og vinke farvel for denne gang. 

Det kom ikke bag på Michael Olesen at det ville blive en stor udfordring for Hilda. 

“Jeg vidste godt, at den her dans ville være en udfordring for Hilda, for hun er en af de sødeste, mildeste og mest betænksomme mennesker, jeg har mødt”. Sagde han

Han fortæller også at de to har kæmpet en brav kamp med, at få Hilda til at se alvorlig ud. 

Næste gang parret skal på dansegulvet, skal de danse en slowfox.