Hilda jubler: Nu har hun endelig fået overtalt Keld

15/1/21 08:30

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Artebooking
Så snart at restriktionerne lempes, så skal parret afsted.

Hilda deltog i den seneste sæson af Vild med dans - og tilsyneladende er hun slet ikke færdig med at danse, selvom konkurrencen for længst er slut. Nu bliver dansepartneren Michael Olesen dog byttet ud, med én som Hilda kender særdeles godt - nemlig hendes mand Keld.

Det har dog ikke været nogen hemmelighed under Vild med dans, at det primært er Hilda der har en passion for dans og ikke Keld. Men nu er det dog lykkedes hende, at overtale ham. For så snart at der kommer mere ro på coronavirussen i Danmark og restriktionerne derfor igen bliver lempet, så skal de to altså afsted til danseundervisning hos Karina Frimodt, som Hilda også kender fra Vild med dans. 

Den 74-årige sanger mener også, at det vil være rigtig godt for hendes jævnaldrende mand. 

“Keld har også brug for lidt bevægelse,” siger hun til Ekstra Bladet

Kiloene raslede af Hilda under programmet, hvor ugerne stod på hård dansetræning hver dag.Faktisk tabte hun hele seks kilo, og siden hendes deltagelse i Vild med dans, har hun da også nydt at tøjet ikke har strammet. 

Har holdt igen

Hilda afslører at hun derfor også har holdt lidt igen med julens mange lækkerier - blandt andet har hun ikke taget for sig, af chokolade og marcipan. I stedet har hun spist en masse appelsiner. Derudover holder hun sig stadig i gang og nyder især en masse gåture i naturen. 

“Sådanne ture holder humøret oppe, og man får talt så godt sammen,” siger Hilda, der kun ser en enkelt veninde og den nærmeste familie mens coronavirussen hærger på højeste blus. 

Hilda fortæller også, at hun savner de mennesker som hun lærte at kende under Vild med dans. Især hendes dansepartner Michael Olesen kom hun meget tæt på og han står nu hendes hjerte meget nær.

“Michael er jo lidt den der søn, jeg godt kunne have ønsket mig. Han minder mig om Keld, da han var ung,” har hun tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Da parret røg ud efter en jive, har Hilda også indrømmet at hun måtte fælde en tåre i bilen på vej hjem. Heldigvis havde Keld sørget for en fin velkomst til Hilda, hvor han havde sørget for at få tændt julelysene uden for.