Hilda jubler over baby-nyheder: Det er helt vidunderligt

Nyheder
PR - ARTE Booking.
Der er ingen tvivl om, at nyhederne har gjort Hilda Heick rigtig glad.

Lige nu læser andre også

"Du drømmer ikke om hvor længe vi har ventet på dig.
Jeg tror på at alting her i livet sker af en årsag, det var meningen vi skulle vente på lige netop dig.
I 9 år har vores verden været fyldt med fertilitetsbehandling, tåre drømme og håb, at vi en dag kunne kalde os forældre. 
Tænk at vi nu er en af dem, som kan lave dette opslag, jeg selv har set en million gange, det er mere end jeg turde at håbe."   Sådan lød det i et opslag på Instagram, hvor Joan Divine har postet et billede af et scanningsbillede med en sund og rask lille baby. 
For nylig afsørede hun, at hende og Michael Olesen nu efter 9 års kamp endelig skal være forældre.   Det er noget som har gjort Hilda Heick rigtig glad. 

Endelig lykkedes det

Sidste år kom Michael Olesen nemlig til at betyde noget helt særligt for Hilda, de to dansede nemlig sammen i hele ni programmer af Vild med dans.    Her kom de to hinanden meget nær og Hilda har endda efterfølgende beskrevet Michael Olesen som "den søn hun aldrig fik". 
Michael og Joan har senest været i fertilitetsbehandling i Rusland, hvor Joan var afsted netop under Vild med dans. Hilda fortæller at hun flere gange undervejs spurgte Michael, om ikke han skulle med Joan til Rusland - men Michael Olesen forsikrede Hilda om, at de deltog i Vild med dans og at "alt var helt som det skulle være".   Og nu har fertilitetsbehandlingen i Rusland altså båret frugt og parret skal være forældre til August. Det er en nyhed som i den grad har gjort Hilda rigtig glad på deres vegne.   "Og nu er det lykkedes! De skal være forældre, og det er jo helt vidunderligt," lyder det fra Hilda i et interview med BILLED-BLADET.  

 

 

Anbefalet til dig