Himmelske Heidi Klum: Smider bh’en på nyt photoshoot

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tyske model overlader ikke meget til fantasien

Mest læste i dag

Heidi Klum fejrede fire år med 'Vogue Greece', da hun poserede på forsiden af det det populære modeblad i april 2023-nummeret, kaldet 'Jubilæumsudgaven'.

Den 49-årige tyske supermodel, har fået hjerterne til at galopere hos mange, da hun viste sine ben frem i en creme mininederdel, mens hun samtidig havde smidt bh'en i den gennemsigtige top.

Hun fuldendte sit look med lilla stropløse hæle og var uden makeup for at fremhæve sin naturlige skønhed, mens hun havde sine blonde lokker i en hestehale.

"Jeg kan godt lide, at der nu er mere variation inden for modellering. Dengang lignede alle modellerne hinanden, havde samme højde, samme slanke krop, samme hår." fortæller Heidi Klum i et medfølgende interview, der fortsætter:

"Mange forskellige typer er repræsenteret i dag. Personligt kan jeg godt lide, at jeg har jobs som model, mens jeg bliver ældre.' fortæller hun.

Det kommer, efter at Heidi roste sin datter Leni Klum for at jonglere en spirende modelkarriere med sine studier.

Den 18-årige Leni følger i sin mors fodspor i modeverdenen og går samtidig på college i New York.

'Jeg er meget stolt af min datter og hendes modellering. Og hun studerer samtidig, hun jonglerer allerede,' fortalte modellen ved Nickelodeon Kids' Choice Awards i Los Angeles lørdag.

Leni flyttede til Manhattan for at gå på 'den skole, hun altid har ønsket at gå på' for at studere interiørdesign sidste sommer, ifølge ET.

Du kan se det pikante billede her:

Foto: Vogue Greece

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig