Hjerteløst: Kvinde gør sig umage for at sparke parrende svane

29/6/20 11:00

Christian Granhøj Skouboe

Her angriber kvinden svanen. Foto: YouTube.com
En parrende svane blev angrebet fredag.

Fredag eftermiddag var der ballade i kvarteret omkring Limehouse i det østlige London. Ligesom i Danmark har vejret i den engelske hovedstad været inde i en god gænge, derfor var unge i massevis drevet udenfor, hvor de nød det gode vejr og den kommende weekend. 

Nu er en video dog dukket op, der viser chokerende billeder af, hvad der ellers skulle være en hyggelig dag langs kanalens indløb. 

Videon viser med al tydelighed, hvordan en kvinde - der er tilstede i gruppen af unge - træder et skridt op, lægger an og så sparker ud efter svanen, der angiveligt er ved at parre sig med en anden. Det fortæller Daily Mail. 

Det skulle han aldrig have gjort

Det næste man ser på videoen er, hvordan en af de andre tilstedeværende forsøger at stoppe kvindens plageri af svanen, der er igang med at parre sig. Det falder dog ikke i god jord. 

Først samler de omrkingværende sig om den unge mand, der er iført t-shirt og shorts. Det udvikler sig dog lynhurtigt. Da en mand kommer løbende fra højre i skærmen og skubber til ham, der gik til forsvar for svanen. Han ender i havnevandet med en ordentlig kraft. 

Også hos politiet er man chokerede over hændelsen. 

"Det er et forfærdeligt syn. Dyremishandling er et symptom på svag opførsler og en tendens til andre former for vold," udtaler vicepolitiinspektør Andy Cox fra Londons Metropolitan Police om videoen. 

Hvad mener du? Se selv videoen herunder. 

 

Moment girl 'kicks swan while it is mating before onlooker who tries to intervene  PUSHED into canal