Hjerteskærende årsag: Derfor trækker vi i fodboldtrøjerne den 1. marts

Af: Mie M.B

|

01/03/2024

Foto: Redaktionen
Foto: Redaktionen
Hvis du har undret dig over mængden af fodboldtrøjer så er her forklaringen

Mest læste i dag

Fredag den 1. marts markerer en særlig dag, hvor fodboldtrøjer ikke blot er symbol på sportsglæde, men også udtryk for solidaritet og støtte til en god sag. Dagen er dedikeret til at samle ind til Børnecancerfonden, en organisation der gør en kæmpe og vigtig forskel for børn ramt af kræft og deres familier. Ved at iføre sig en fodboldtrøje og donere et valgfrit beløb, bidrager man direkte til fondens arbejde med forskning, støtte og oplysning om børnekræft. Det skriver Børnecancerfonden på deres hjemmeside.

Denne indsats er afgørende, da børnekræft ikke blot er en kamp mod sygdommen, men også en kamp mod tiden og for livskvaliteten for de små patienter og deres pårørende. Børnecancerfonden yder en vital støtte gennem investering i forskning, som er essentiel for at forbedre behandlingsmetoder og minimere senfølger, samt gennem direkte hjælp til familierne i en ubeskriveligt svær tid.

Initiativet #FodboldtrøjeFredag samler hvert år både enkeltpersoner og virksomheder i et fællesskab med formålet at skabe opmærksomhed og indsamle midler. Dagen er blevet et symbol på, hvordan sport kan forene mennesker i en fælles indsats mod børnekræft, og hvordan et fællesskab kan give håb og styrke til de berørte familier.

Samarbejdet mellem Børnecancerfonden og Danske Spil understreger vigtigheden af fællesskab og den kollektive indsats i kampen mod børnekræft. Det er en dag, hvor fodboldtrøjer bærer budskabet om håb og støtte, og hvor hver donation gør en konkret forskel for livet og fremtiden for børn med kræft. Ved at deltage i #FodboldtrøjeFredag er du med til at vise, at ingen familie skal stå alene i kampen mod børnekræft.

Ønsker du at donere til Børnecancerfonden, kan du finde alle oplysninger på foreningens hjemmeside.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig