Hjerteskærende øjeblik: Her redder politiet 3-årig pige fra fire kidnappere

11/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Dette er et modelfoto og ikke den kidnappede Madeline.
Der udspillede sig noget af et drama på motorvejen, da politiet reddede en kun 3-årig pige efter at hun var blevet taget fra sin egen forhave.

Mest læste i dag

Madeline Meija blev på grusomste vis kidnappet fra sin egen forhave i Apopka i Florida klokken 06.00 om morgen.

Skulle bare hente nøgle

Madeline Mejia sad mandag omkring kl. 06.00 i sin fars Lesters forhave i Apopka, da faren opdagede, at han havde glemt sine nøgler, som han løb tilbage for at hente. I mellemtiden blev Madeline blev stjålet. Det skriver Daily Mail. 

Faren hørte et skrig og skyndte sig ud, men der var det det for sent. Madelines far var hurtig da han opdagede, hvad der foregik. Han fulgte bortførers bil, indtil han mistede synet på motorvejen.

Herefter ringede den fortvivlede far til politiet, der tog et fly ud for at forsøge at finde Madeline.

Fundet fem timer senere

Fem timer senere fandt politiet frem til Madelines kidnappere, og sendte politifolkene på jorden for at gribe ind. De greb Madeline fra bilen og tog hende tilbage for at genforenes med sin far.

Politifolkene delte derefter et fotografi af, at Madeline blev reddet på motorvejen.

Fire anholdte

Fire mennesker - tre mænd og en kvinde - er sidenhen blevet arresteret, men de er endnu ikke blevet navngivet.

Lester havde været betænksom og han kunne beskrive bilen og huske nummerpladen. Derfor gjorde det politiets arbejde noget lettere.

Forfærdeligt at være uvis om skæbne

Madeline og hendes far holdt efter redningsaktionen et interview, hvor faren beskrev de fem timer, de var fra hinanden, som bekymrende.

”Det var bekymrende ikke at vide, hvad der skete med min datter. Jeg er glad for, at min baby er kommet tilbage, ” fortalte Lester Mejia til WFTV9. 

 

Anbefalet til dig