Hjerteskærende øjeblik: Mor forsøger at sælge sin søn i indkøbscenter af frygtelig årsag

11/08/2022

Naja Radik

Foto: Privat
En mor er under efterforskning, efter at der er kommet optagelser frem, hvor hun angiveligt forsøger at sælge sin syvårige søn i et indkøbscenter.

Mest læste i dag

Myndighederne siger, at den 36-årige kvinde ved navn Nargiza, annoncerede handlen online og hævdede, at hun havde brug for pengene til at betale udestående gæld.

Moderen blev tilbageholdt, efter at embedsmænd fra anti-slaveri velgørenhedsorganisationen Alternativa udgav sig for, at være købere som reaktion på hendes annonce online. 

Et videoklip viser det øjeblik, hvor hun angiveligt mødte “køberne” i et indkøbscenter i Jekaterinburg, Rusland. 

Hun havde drengen med sig og sagde, at han “ikke havde noget imod” at blive handlet til en ny familie, hævdes det. 

Forsøget på at redde drengen kommer midt i bekymringen i Rusland over børn, der bliver handlet til seksuelt slaveri eller til at blive involveret i organiserede kriminelle bander.

En talsmand siger: 

“Vi håbede jo helt til slut, at det var en opdigtet historie, at det her var nogens dumme joke eller svindel for penge.” 

“Men da vores gruppe sammen med medarbejderne i den organiserede kriminalitets efterforskningsgruppe tog af sted til “aftalen”, var vi vidne til, at drengen blev solgt. 

Nargiza modtog pengene og gav barnet til en person, hun ikke kendte, tilføjede de. 

Efter efterforskningen hævder myndighederne, at kvinden forsøgte at sælge sin ældste søn, fordi hendes mand “ikke kunne lide ham”. 

Kilder antyder, at kvinden bor sammen med manden, som hun deler to børn med, i en toværelses lejlighed. 

Drengen, hun angiveligt forsøgte at sælge, havde hun med en tidligere partner.

Kvinden er nu blevet tilbageholdt i henhold til Ruslands love om handel med børn, og hendes søn er blevet anbragt i lægehjælp. 

Det kommer samtidig med, at Oleg Melnikov fra Alternativa tidligere har advaret om en stigning i antallet af russiske kvinder, der sælger deres børn i forhold til tidligere år. 

Han sagde, at kvinderne ofte bebrejdede økonomiske vanskeligheder, men “lave moralske standarder” redegjorde også for deres handlinger. 

Han sagde: 

“Vi ved, at disse børn ikke har nogen chance for at få juridiske dokumenter.”

“De vil ende i hænderne på tiggere på gaden eller pædofile.” 

Der er blevet udtrykt frygt for, at børn også kan handles af sexkriminelle eller bander midt i flere rystende rapporter i de senere år. Det skriver The Sun.

Anbefalet til dig